Talihsiz Eylül’ün annesi travmayı atlatamadı!

Acılı aile olayın ardından kızlarının mezarına yakın olmak için Bursa’dan Polatlı’ya taşınmıştı. Geçen zamana rağmen anne Şerife Yağlıkara’nın psikolojik tedavisinin sürdüğü, yeni evlerinde yalnız kalamadığı öğrenildi.

Talihsiz Eylül’ün annesi travmayı atlatamadı!
Milliyet Gazetesi'nden Paşa Alyurt'un haberine göre çiftçilikle uğraşan İbrahim Yağlıkara ve  ailesi yazın Ankara Polatlı’da, kışın ise Bursa’da oturuyordu. 

Ailenin 8 yaşındaki kızı Eylül, 22 Haziran’da Ankara Polatlı’daki köy evlerinin önünden kaybolmuştu.

Talihsiz Eylül’ün annesi travmayı atlatamadı!

Küçük kızın cesedi 29 Haziran’da bulunmuştu. Eylül’ü boğarak öldüren komşuları Uğur Koçyiğit tutuklanmıştı.

Aile olayın ardından kızlarının mezarına yakın olmak için Bursa’dan Polatlı’ya taşınmıştı. Geçen zamana rağmen anne Şerife Yağlıkara’nın psikolojik tedavisinin sürdüğü, yeni evlerinde yalnız kalamadığı öğrenildi.

Görünce fenalaşıyor

Baba İbrahim Yağlıkara, Milliyet’e şunları söyledi: “Eşim travmayı atlatamadı. Psikolojik tedavi görmeye ve ilaçlarını almaya devam ediyor. Bursa’dan taşındığımız Polatlı merkezdeki evde tek başına duramıyor. Eylül’ün kardeşleri de yaşadıkları acıdan sonra içlerine kapandı. Büyük kızım Hilal kardeşinin kıyafetlerini saklıyor. Eşim ise Eylül’ün kıyafetlerini gördüğünde fenalaşıyor. Ciddi anlamda büyük bir sınavdan geçiyoruz. İnşallah bu katil gereken cezayı aldığında içimiz biraz olsun soğuyacak.”

Talihsiz Eylül’ün annesi travmayı atlatamadı! - Resim : 2