Talisca'da büyük yarış

İtalyan basınına göre Roma ve Milan’ın, Brezilyalı yıldızı almak için sürdürdüğü rekabete Liverpool da katıldı. Son iddia Fransa’dan geldi. Marsilya da topa girdi.

Talisca'da büyük yarış
Akşam'ın haberine göre Şampiyonlar Ligi’nde attığı goller ve gösterdiği performansla Brezilya Milli Takımı’na çağrılan Talisca’nın her geçen gün talipleri artıyor. Beşiktaş’ın 21 milyon euroya satın alma opsiyonu bulunan Talisca’yla ilgili İtalyan basınından ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Ünlü calciomercato sitesi Roma ve Milan’ın renklerine katmak için yarıştığı Talisca’ya, Liverpool’un da talip olduğunu öne sürdü. Hücum yönü güçlü bir orta saha oyuncusu isteyen 3 takımın da girişimlerini sürdürdükleri iddia edildi. Talisca ile bir başka iddia da Fransa’dan geldi. Fransız basını Marsilya’nın, Brezilyalı yıldızı transfer etmek için Portekiz ekibi Benfica ile temasa geçtiğini iddia etti.

HİNDİSTAN’DAN ÇİN’E

Daha önce İspanyol basını da Valencia ile ilişkileri iyi olan Talisca’nın menajeri Mendez’in, bu oyuncuyu İspanya’ya götüreceğini öne sürmüştü. Beşiktaşlı yıldıza Ocak’ta Çin’den de teklifler geldi.