Talisca'ya 40 milyon euro!

İddiaya göre Talisca’nın satışı için Jorge Mendes’in şirketi, Manchester United’le temasa geçti. İngiliz ekibi de bu oyuncuyu rezervine aldı ve 40 milyon euroluk bir anlaşma üzerinde görüşmeler başladı.

Talisca'ya 40 milyon euro!
Akşam'ın haberine göre Beşiktaş'ın vitrin oyuncusu Anderson Talisca’nın, Brezilya Milli Takımı’na çağrılmasının ardından talipleri de arttı. Bayern Münih’in Hocası Jupp Heynckes’in, “Takımımda görmek isterim” dediği Talisca için İngiliz devi Manchester United’ın devrede olduğu öne sürüldü. Daha önce Çin’den 30 milyon euroluk bir teklif alan Talisca için İngiliz ekibinin Anderson Talisca’nın menajerinin bağlı olduğu Jorge Mendes’in şirketiyle temasa geçtiği ve 40 milyon euroluk bir bedel üzerinden görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

SATIN ALMA HAKKI KARTAL’IN

Haberde Talisca’nın, Türkiye’de kiralık olarak oynadığı ve satın alma opsiyonunun Beşiktaş’ta bulunduğu da bildirildi. Benfica, Talisca ile 2019 sezon sonunda bitecek sözleşmenin 1 yıl daha uzatıldığını açıklamıştı. Brezilyalı oyuncu ise, “Tehdit edildim, uzatmaya mecbur kaldım. Beşiktaş’ı seviyorum ve burada kalmak istiyorum. Başkanımız da her şeyi biliyor” demişti.

Beşiktaş 21 milyon euro verirse Talisca’nın tapusunu alma hakkına sahip.
Konular Spor Haberleri