Tanem Sivar büyük mutluluğunu paylaştı

Güzelliği ve mesleğindeki büyük başarısı kadar hayvanseverliğiyle de bilinen Tanem Sivar, iki köpeğini zehirleyerek öldüren komşusunun hapis cezası almasının ardından hislerini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sergiledi.

Tanem Sivar büyük mutluluğunu paylaştı
Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Marmaris'te yaşayan sunucu Tanem Sivar ve eşi Edhem Dirvana çiftinin labrador cinsi iki köpeğini zehirleyerek öldürmekle suçlanan komşusu Kaan Ü.’ye (55), 1 yıl 7 ay 20 gün hapis cezası verildi. Geride bıraktığımız gün gerçekleşen dava sonrasında hapis kararını duyan çift yaşadığı mutluluğu sosyal medya hesabına da taşıdı.

İki köpeğini zehirleyerek öldüren komşusuna verilen 1 yıl 7 ay 20 günlük hapis cezasının ardından Tanem Sivar sosyal medya hesabından şunları yazdı:

“1 yıl 7 ay 20 gün! Vicdanlarımızı her daim sızlatan ‘erteleme’ yok ‘para cezasına çevirme’ ‘iyi hal indirimi’ yok. Bu kararın ne denli değerli olduğunu biliyor ve çok teşekkür ediyoruz. Her birinize desteğiniz ve sevginiz için, tüm basına sadece Django ve Pamuk değil, sahipli sahipsiz tüm canlara sahip çıkıp dikkat çektikleri için, bizimle birlikte 1,5 yıldır mücadele veren ve karar açıklandığında bizimle beraber ağlayan muhteşem avukatlarımıza…. Bu karar için çok mutluyuz Django ve Pamuk huzurla uyusun ama tüm hayvanlar için artık çıkması gereken o kanun için aynı şekilde mücadele etmeye devam edeceğiz! Hep birlikte… Artık hayvanlara zarar vermeden önce durup bir kez daha düşünün bence!”