Taraftar üzgün, takım mutlu!

Galatasaray'da Felipe Melo'nun vedası en çok taraftarı mutsuz etse de Brezilyalı yıldızın takım arkadaşları bu ayrılık için çok da üzgün değiller.

Taraftar üzgün, takım mutlu!
Sabah'tan Mehmet Özcan'ın haberine göre Melo'nun transferin son günü Inter'in yolunu tutması, sarı-kırmızılı camiayı ikiye böldü. Taraftarlar, takımın vazgeçilmezi olarak gördükleri Melo'nun gidişine çok üzülürken forumlarda Brezilyalı yıldızın boşluğunun dolmayacağı görüşü hakim. Florya'da ise Melo'nun gidişi sevinçle karşılandı. "Biz de istemiyoruz ama oynatmak zorunda kalıyoruz" diyen teknik heyet de rahatladı, Melo ile geçinemeyen takım arkadaşları da.

TEZAHÜRATI ELEŞTİRDİ

Melo'nun "Selçuk İnan, Sneijder'i ile… İleride Burak Yılmaz'la… Sağ kanatta Altıntop'la yürüyoruz şampiyonluğuna" bestesine yorumu "Bu nasıl tezahürat? Benim ismim yok" şeklinde oldu.

EN BAŞARILI BREZİLYALI

Galatasaray kariyerinde 3 şampiyonluk, 2 Türkiye Kupası, 3 Süper Kupa gören Melo, 8 madalya ile Türkiye'de en çok kupa kazanan Brezilyalı oyuncu unvanını elde etti.

BEŞİKTAŞ'A YENİLMEDİ

Melo, Türkiye kariyerinde Beşiktaş yenilgisi görmedi. Aslan Melo'nun oynadığı derbilerde siyahbeyazlıları 7 kez yenerken, 3 defa da beraberlik aldı.

MELO DEĞİL "3 NUMARA"

Başta Sneijder olmak üzere oyuncuların çoğu teknik heyete Melo ile ilgili şikayetlerini dile getirirken Melo'nun adını zikretmiyor ve Brezilyalı oyuncudan "3 numara" olarak bahsediyor

PAZUBANDI BEKLİYORDU

İlk sezonunda Riera'yı döven Melo, Prandelli döneminde ikinci kaptanlığın Sneijder'e verilmesine çok bozuldu. Prandelli'nin danışmanı Silvia Berti, Melo'nun yemeklerde tek başına olduğunu aktarmıştı.

KİMSE KARŞILAMADI

Inter'e transfer olan Melo ve eşini İtalya'ya indiğinde sadece 3-4 taraftar karşıladı. İstanbul'da coşkulu karşılamalara alışan Brezilyalının bu tablo sonrası suratının asıldığı gözlendi.

MELO: "RÜYA GİBİ"

Galatasaraylı taraftarların sevgilisi Felipe Melo, Inter'e resmi imzayı atarak 4 yıl aranın ardından tekrar İtalya Serie A'ya dönmüş oldu. İnter için "Rüya gibi bir takım" tanımını yapan 32 yaşındaki Brezilyalı yıldız şunları söyledi: "Buraya geldiğim için çok mutluyum. Taraftara ne diyebilirim ki? Inter ile aylardır değil, yıllardır görüşüyoruz. Burada olmak benim için bir rüya. Taraftarların arkamda olduğunu biliyorum, sahada savaşacağım. Forza Inter" ifadelerini kullandı.

KAZANDIRARAK GİTTİ!

Galatasara y, Felipe Melo'nun Inter'e transferini resmen dün duyurdu. Sarı-kırmızılı kulüp, Felipe Melo için Inter'den 3 milyon 700 bin Euro bonservis bedeli alınacağını, ayrıca İtalyan kulübünün 2017-2018 sezonu sonuna kadar Şampiyonlar Ligi gruplarına katılmaya hak kazandığı her dönem için 500 bin Euro bonus ödeyeceğini duyurdu. Galatasaray, Brezilyalı oyuncuya hak edişleri olan 637 bin Euro'nun ödendiğini de vurguladı.

ADRESİ GENOA, KASASI İSE GALATASARAY!..

Galatasaray, Genoa'ya kiraladığı Blerim Dzemaili'nin sözleşme detaylarını KAP'a bildirdi. Buna göre; bu transferden para alınmayacak ve İsviçreli'nin 2.1 milyon Euro'luk yıllık ücretinin 1.3 milyon Euro'luk kısmını Galatasaray ödeyecek.
Konular Spor Haberleri