Tarkan eşini hediyelere boğdu!

Mütevazılığıyla bilinen Tarkan, iş sevdiklerine gelince kesenin ağzını açıyor. Dev sanatçı, eşi Pınar Hanım’a yılbaşı hediyesi olarak yaklaşık 400 bin TL’lik pırlanta bilezik ve küpe alıp ‘Mega eş Tarkan’ dedirtti.

Tarkan eşini hediyelere boğdu!
Takvim'in haberine göre sanat dünyasında bu yılın en çok kazanan ismi olan Tarkan'dan eşi Pınar Tevetoğlu'na yılbaşı jesti… Son albümü, konserler, reklam anlaşmaları ve online müzik gelirleriyle 2017'de yaklaşık 50 milyon TL'yi cebine koyan ünlü sanatçı, yılbaşı gecesi Kıbrıs'ta vereceği konser için de 1 milyon 300 bin TL kazanacak. Şu sıralar Pınar Tevetoğlu ile Almanya'da olan Megastar, güzel eşine yılbaşı hediyesi için kesenin ağzını açtı.

ŞU AN EŞİYLE ALMANYA'DA

Geçtiğimiz gün Pınar Tevetoğlu'yla eşinin ailesini ziyaret eden sanatçı, Düsseldorf'taki bir alışveriş merkezinden de sevdikleri için hediyeler aldı. Eşi için dünyaca ünlü mücevher markası Tiffany&Co'dan çok şık tasarımlar beğenen Megastar, lüks yeni yıl hediyeleriyle cömertliğini konuşturdu. Ünlü sanatçının eşi için Tiffany&Co'dan 66 bin dolarlık (yaklaşık 250 bin TL) pırlanta bileklikle 34 bin dolarlık (130 bin TL) bir çift yakut küpe aldığı öğrenildi.

AİLESİNİ DE UNUTMADI

Pınar Hanım'ın hediyeleri için yaklaşık 390 bin TL harcayan Tarkan, eşinin ailesini de unutmadı. Pınar Tevetoğlu'nun annesi, babası ve akrabaları için de çeşitli hediyeler alan ünlü sanatçı, bir kez daha eşinin ailesini mest etti. Alışveriş boyunca da hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Megastar, sevenleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Mütevazı istekleri ve mütevazı hayat tarzıyla bilinen Tarkan'ın iş sevdiklerine gelince kesenin ağzını açması ise "Lakabı gibi kalbi de mega" dedirtti.

BİLEKLİK

Tarkan eşini hediyelere boğdu!

250 BİN LİRA

KÜPE

Tarkan eşini hediyelere boğdu! - Resim : 2
130 BİN LİRA

JEST ÜZERİNE JEST

Eşine aldığı yılbaşı hediyeleri için servet ödeyen Tarkan, Pınar Tevetoğlu'na evlenirken de 200 bin TL'lik tektaş pırlanta yüzük takmıştı.

Tarkan eşini hediyelere boğdu! - Resim : 3