Tarkan: "Suçlu dolunay canlarım..."

Tarkan Harbiye konserlerinin ikinci serisine başladı. Eşi Pınar Tevetoğlu onu yine sahne kenarında, korumaların arkasında izledi.

Tarkan: "Suçlu dolunay canlarım..."
Güneş'te yer alan habere göre Megastar Tarkan yaklaşık 7 yıl aradan sonra müzikseverlerle buluşturduğu '10' adlı albümünün konser serisine kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz temmuz ayında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde verdiği yedi konserle gövde gösterisi yapan Tarkan, bu ay toplamda yedi konser daha vererek kariyerinde yeni bir rekora imza atacak.

SES VE IŞIKTA AKSAKLIK OLDU

400 bin albüm satışıyla listeleri zorlayan megastar, bu ayki konser serisinin ilkini önceki akşam gerçekleştirdi. Konserlerinde görsel şovlara her zaman önem vermesiyle tanınan Tarkan, konserin giriş bölümünde aksilikler yaşadı.

Ses sistemi ve sahne ledlerindeki slaytları çalışmayan Tarkan'ın morali bozuldu. Ünlü şarkıcı, “Merhaba canlarım. Vallahi bende anlamadım. Sahneye çıkar çıkmaz ne ışıklar yandı, ne görüntümüz vardı.

BÜTÜN SUÇU DOLUNAY'A ATTI

Ben biliyorum bunun suçlusu kim. Günlerdir provalar yapıyoruz çünkü. Bunun suçlusu Dolunay! Ben etkileniyorum ve inanıyorum yani. Kaç gündür 'Hırrrr!' diye geziyorum. Hoşgörün lütfen. Bazen oluyor böyle aksaklıklar. Önemli olan bence aramızdaki enerji ve sinerji”
diye konuştu.

Eşi Pınar Tevetoğlu konseri her zaman olduğu gibi sahnenin yan tarafından izledi. Hatta görüntülenmemek için korumaların arkasına saklanmayı tercih etti...