Tarkan’a Azerbaycan yolu gözüktü

Pop albümü merakla beklenen Tarkan’a yine Azerbaycan yolu gözüktü. Megastar, Bakü Formula 1 Grand Prix yarışlarında sahne alacak. Tarkan’ın konser için 500 bin dolara anlaştığı öğrenildi.

Tarkan’a Azerbaycan yolu gözüktü
Takvim'de yer alan habere göre yeni albümünün hazırlıklarını son hızla sürdüren Megastar Tarkan'ın Azeri hayranlarına müjde!

Ünlü sanatçı, ilki geçtiğimiz yıl düzenlenen Bakü Formula 1 Grand Prix yarışlarının 23 Haziran'daki açılışında sahne alacak. Bilet fiyatları 130 lirayla bin 500 lira arasında değişen yarışlar öncesinde muhteşem bir konser verecek olan ünlü sanatçıyı ralli severler ücretsiz olarak izleyebilecek.

25 Haziran'da sona erecek ralli yarışının açılışında hem şarkıları hem de danslarıyla herkesi mest edecek bir şova imza atacak olan Tarkan'ın cebine iddiaya göre 500 bin dolar (yaklaşık 1 milyon 800 bin lira) girecek…

"HAYRANLARI COŞTU"

Konser haberini önceki gün instagram'da duyuran Megastar, başta Azeriler olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki hayranlarını sevindirdi. Paylaşımına "Heyecanlıyım" notu düşen Tarkan'ın karesi kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Tarkan’a Azerbaycan yolu gözüktü

Bu arada Bakü F1 GP yarışmalarının geçtiğimiz yılki açılış töreninde Enrique İglesias, Chris Brown ve Pharrell Williams gibi dünyaca ünlü isimler sahne almıştı. Geçtiğimiz yıllarda da Bakü'de Azeri hayranlarıyla bir araya gelen ünlü sanatçı, en son 2014'e girerken verdiği konser için ise 1 milyon lira almıştı.