Tayyip ağlıyor, Tayyar oynuyor

Mısır'daki olaylar nedeniyle eğlence etkinliklerini iptal eden Erdoğan'ın yasağını AKP'li Şamil Tayyar deldi.

Tayyip ağlıyor, Tayyar oynuyor

AKP Genel Merkezi, Mısır'daki askeri müdahale ve kanlı olaylar nedeniyle Mısır'daki acıyı paylaşmak amacıyla parti örgütü ve belediyelerden müzik etkinlikleri, konser ve eğlence programlarının bir süre için iptal edilmesini istedi. Partiden gelen istek üzerine Kastamonu'nun İhsangazi İlçesi Belediyesi her yıl düzenlenen ve önceki günlerde de duyurusu yapılan Sepetçioğlu ve Siyez Bulguru Festivali'ni iptal etti.
 
TAYYAR GÖBEK ATTI!
AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, İslahiye İlçesi'nde, Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu'nun oğlu Mert Kürşad'ın sünnet düğününde davetlilerle halay çekip, ‘Eşarbını yan bağlama' türküsüne eşlik etti.
 
Tekirdağ'ın Muratlı İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, oğlu Mert Kürşad için memleketi Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde sünnet düğünü düzenledi. Beytahtı Plaza'daki düğüne Tekirdağ Vali Yardımcısı Mahmut Yıldırım, AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, siyasiler ve bürokratlar ile davetliler katıldı. Sünnet törenine katılan Milletvekili Şamil Tayyar, Kaymakam Hersanlıoğlu ve davetlilerle birlikte halay çekti. Davetlilerin dolar yağmuruna tuttuğu Tayyar, daha sonra türkücü Şükrü Çalışkan'ın seslendirdiği ‘Eşarbını yan bağlama' türküsüne eşlik etti.

SÖZCÜ GAZETESİ