Teknolojinin yoga ile buluşması!

Günlük yaşamınızda koşturma içindeyseniz, yoga stüdyolarına gidecek vaktiniz ya da bütçeniz de yoksa bu 5 uygulama size rehberlik edebilir.

Teknolojinin yoga ile buluşması!
Akşam Gazetesi'nin haberine göre işte teknolojinin insanlığa son hediyesi yoga uygulamaları…

DaIly Yoga

Bu uygulama yeni başlayanlara da profesyonel olanlara da uygun. Yoga, pilates, meditasyon ve hatta egzersiz planlarına ayrılmış 200’ün üzerinde rehberli video dersler var. Uygulama kullanıcıyı adım adım yönlendiriyor. Üstelik Apple’ın sağlık uygulamasıyla yaktığınız kalorilerinizi kayıt altında tutabilirsiniz.

SImply Yoga

30’dan fazla pozisyonu kapsayan 20 dakika ile 60 dakika arasında süren bir sizi videoyla size rehberlik ediyor. Her şey seviye seviye ilerliyor. Manzara moduyla size dijitalden de olsa huzur sağlıyor.

Pocket Yoga

Bu uygulamayla her yerde yoga yapabilirsiniz. 200’den fazla resimlik pozisyon ve ayrıntılı sesli talimatlarla geniş bir kılavuz sunuyor. Uygulamada yoga müzikleri çalabilirsiniz. Ayrıca Apple TV’ye de uyumlu. Akıllı saatiniz varsa, o anki pozisyonu, geriye kalan süreyi, kalp atış hızınızı ve daha fazlasını da görebilirsiniz.

Yoga StudIo

10 ila 60 dakika arasında seçenekler sunan 80’den fazla yoga ve meditasyon video sınıfı var. 280’den fazla pozisyon içeren kataloğa sahip.

MInute Yoga

Yeterli bir zamanınız yoksa bu uygulama beş dakikalık yoga etkinlikleri sunarak yardımcı oluyor. Temel uygulama, yeni başlayanlara ideal çünkü basit pozisyonlardan başlıyor. İsterseniz abonelik sistemi de bulunuyor.
Konular Kadın / Bakım