Televizyon ekranını 'güzeller' bastı!

Arzum Onan ve Azra Akın gibi tescilli güzellerin ekranlardan uzak kalmasıyla yeni isimlere yol açıldı.

Televizyon ekranını 'güzeller' bastı!
Bugün'den Gülden Avuç'un haberine göre Serenay Sarıkaya ve Gizem Karaca’nın ardından güzellik yarışmasından çıkan birçok kişi ekran yolculuğuna başladı.

İşte ekranı parselleyen güzellik kraliçeleri ve aldıkları ücretler.

SERENAY SARIKAYA: 30 bin lirayla rekor onda

Serenay Sarıkaya, Miss Turkey 2010 yılında ikinci seçilmişti. Daha sonra ülkemizi Çek Cumhu-riyeti'nde düzenlenen Avrupa Gençler Güzellik Yarışması’nda temsil etti.  30 bin lira alan Sarıkaya, güzeller arasında en yüksek ücreti alıyor.

GİZEM KARACA: Oyunculukta iddialı

Gizem Karaca, son dönemin en popüler isimlerinden. 2011 Miss Turkey 2. güzeli olan Karaca, oyunculukta oldukça iddialı. İlk dizisinden 8 bin lira alan Karaca şimdi 20 bin lira kazanıyor.

AYBÜKE PUSAT: Sadece 4 bin lira alıyor

2014 Miss Turkey 3. güzeli Aybüke Pusat da yarışmanın hemen ardından oyunculuk serüvenine adım attı. Medcezir'de Elif rolü ile izleyenlerin karşısına çıkan Pusat, 4 bin lira alıyor.

AMİNE GÜLŞE: İlk deneyimi

2014 Türkiye Güzeli Amina Gülşe, ilk oyunculuk deneyimini Tolgahan Sayışman ile ‘Asla Vazgeçmem’ isimli dizide yaşadı. Gülşe, bölüm başına 10 bin lira kazanıyor.

DENİZ DİLAN ÇİÇEK: Ders alıyor

2014 Türkiye 2. güzeli Deniz Dilan Çiçek de tıpkı tacı kaptırdığı Amine Gülşe’nin izinden giderek oyunculuğa gönül verdi. Çiçek, Pretty Little Liars isimli Amerikan yapımı dizinin Türkiye uyarlamasında rol alacak. İlk kez kamera karşısına geçecek olan Çiçek, oyunculuk dersleri alıyor. Çiçek 10 bin lira alacak.