Fatih Terim: "Gomis’i bırakmam"

Fatih Terim: “Gomis ile ilgili istek olması çok doğal ama bize gelen resmi bir şey yok. Çok ihtiyacımız olan bir oyuncu. O bölgede eksiğimiz var. Teklif gelse de şu an için itibar etmeyiz. O konuyu ciddiye almıyorum”

Terim: "Gomis’i bırakmam"
"Biz büyük bir aileyiz. Bu aile içerisinde oyuncularımı mutlu etmek ve doğruları söylemekle sorumluyum. Gomis'e de yeteneklerini hatırlattım"

Sabah'tan Mehmet Özcan'ın haberine göre Konyaspor'u 4-1 yenerek kupada yarı finale kalan G.Saray, ligdeki Antalyaspor maçı hazırlıklarına başlarken, çalışma öncesi teknik direktör Fatih Terim, basın mensuplarıyla sohbet etti.

Terim'e Bafetimbi Gomis'e transfer dönemi 28 Şubat'ta sona erecek Çin'den teklif geldiği yönündeki haberler soruldu. Tecrübeli çalıştırıcı bunun üzerine, "Gomis ile ilgili istek olması çok doğal ama isteyenin bunu resmi kanaldan kulübe bildirmesi lazım ki bizim de haberimiz olsun. Ayrıca o bölgede eksiğimiz var. Sakatlık dışında herhangi bir eksikliğimiz olmamalı. Gomis çok ihtiyacımız olan bir oyuncumuz. Öyle bir şey henüz bize gelmiş değil, gelse de şu an için itibar edeceğimiz bir konu olmaz. O konuyu ciddiye almıyorum" dedi.
Konular Spor Haberleri