Terk eden sevgilisine kurşun yağdırdı!

Adana'da 26 yaşındaki Emre Arıkan, kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisi Fatma Taşar (42) ile konuşmak için önceki gece Çukurova ilçesi Yurt Mahallesi'nde evine gitti.

Terk eden sevgilisine kurşun yağdırdı!
Sabah'tan Murat Karaman ve Ziya Ramoğlu'nun haberine göre Fatma Taşar ve kızı Gizem Taşar (22) apartmana girmek üzereyken yanlarına gelen Arıkan, tartışmaya başladı. Kendisinden ayrılmak isteyen Fatma Taşar'ı ikna etmeye çalışan Arıkan, reddedilince belindeki tabancayı çıkartıp ateş etmeye başladı.

Bu sırada genç kız annesini korumak için araya girince yüzünden yaralandı. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden anne ve yüzünden yaralanan kızı kanlar içinde yerde kalırken, Emre Arıkan başına ateş ederek intihar girişiminde bulundu.

Olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından hastaneye kaldırılan Fatma Taşar tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gizem Taşar'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İntihar girişiminde bulunan ve durumu ağır olan Emre Arıkan'ın tedavisi Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'nde sürüyor.