TFF: 'Terörü lanetliyoruz'

Türkiye'nin güzide kulüpleri ve Türkiye Futbol Federasyonu, Başkent Ankara'da gerçekleşen hain terör saldırısını lanetlediklerini açıkladılar.

TFF: 'Terörü lanetliyoruz'
TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU: "TERÖRÜ LANETLİYORUZ"

"Bugün akşam saatlerinde Ankara'da bombalı bir araçla yapılan bir saldırı sonucu ilk belirlemelere göre 27 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir.

Türkiye Cumhuriyeti, başkentine son altı ayda yapılan üçüncü saldırıyla yıldırılmaya, bir şeylerden vazgeçirilmeye çalışılıyorsa tüm bunların nafile çabalar olduğuna olan inancımızı belirtmek isteriz. Türkiye Cumhuriyeti bölünmez bir bütündür. Türkiye Futbol Federasyonu olarak bu insanlık dışı, kalleş saldırıda hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, geride kalan yakınları ve sevenlerine sabır dileriz."
denildi.

FENERBAHÇE: "TERÖRÜ LANETLİYORUZ"

Ankara Kızılay’da, Güven Park yakınlarındaki Atatürk Bulvarı’nda bu akşam saatlerinde bombalı bir saldırı meydana geldiğini, patlamada ölü ve yaralıların bulunduğunu üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Yaşanan bu terör olayını lanetleyerek bu tür olayların bir an önce son bulmasını temenni ediyor, saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

GALATASARAY: "BAŞIMIZ SAĞ OLSUN"

Başkentimiz Ankara'da meydana gelen vahim saldırıyı şiddetle kınıyor ve terörü lanetliyoruz. Masum insanları hedef alan bombalı saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır, yaralananlara acil şifalar diliyoruz. Acımız çok büyük.

BEŞİKTAŞ: "MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN"

"Ankara'da meydana gelen patlamada çok sayıda vatandaşımızın yaşamını yitirmesi ve yaralanmasının derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Saldırıyı şiddetle kınıyor, terör saldırılarının tümünü lanetliyoruz. Barış ve kardeşliğe yapılan bu saldırılar hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır.

Saldırıda yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve milletimize başsağlığı dileriz."


TRABZONSPOR: "TERÖRE LANET OLSUN"

"Ankara'da yaşanan terör saldırısı hepimizin yüreğine büyük bir acı düşürdü. Ülkemizin birliğine, dirliğine ve kardeşliğine yönelik bu alçak saldırıyı şiddetle lanetliyoruz. Şanlı bayrağımız altında toplanan bu millet güçlü bir iradeye sahiptir ve her türlü provokasyona karşı sağduyusunu koruyacaktır. Terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır yaralılarımıza da acil şifalar dileriz."
Konular Spor Haberleri