TİAD'ın iletişim çalışmalarını Ajanda PR yürütecek

Ajanda PR, Takım Tezgahları Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin (TİAD) iletişim ajansı oldu.

TİAD'ın iletişim çalışmalarını Ajanda PR yürütecek
Türkiye ekonomisi ve imalat sektörünün lokomotif derneklerinden TİAD, Ajanda PR’ın yeni müşterisi oldu. Bünyesinde 190üyesi bulunan TİAD,  uluslararası arenada da kendi safındaaktif olarak çalışmalar yürütüyor.

Ajanda PR, müşteri portföyüne Takım Tezgahları Sanayici ve İşadamları Derneği’ni (TİAD) kattı.1992 yılında kurulan ve imalat sanayisinin temel üretim araçlarından olan takım tezgahları üreticileri ve ithalatçılarını bir araya getiren TİAD, Türkiye’deki takım tezgahları ihtiyacının yüzde 80’ini karşılıyor. TİAD, sayısı 190’ı bulanüyeleri arasında dayanışma ve işbirliğini özendirmek suretiyle sektörle ilgili her konuda Türkiye sanayisinin gelişimi ve yararını gözeten  faaliyetlerde bulunmaktadır.

ULUSLARARASI ARENADADA AKTİF!

TİAD’ın, 2000 yılından bu yana merkezi Brüksel’de bulunan Avrupa Takım Tezgahları, Takım ve Aksesuarları Ticari Birliği’ne (CELIMO) üyeliği devam etmektedir. Aynı zamanda TİAD, CELIMO başkanlığını 2006-2008 yılları arasında yürütmüş olup, halen Yönetim Kurulu Üyeliği devam etmektedir. CELIMO, toplam sermayesi 10 milyar Euro’yu aşan 1.200 adet takım tezgahı distribütörü firmayı temsil etmekte ve ülkemiz imalatçıları için birinci derecede önemli bir pazar teşkil etmektedir.

Kurumsal iletişim, lider iletişimi, medya ilişkileri, kriz iletişimi, kurumsal sosyal sorumluluk iletişimi, etkinlik yönetimi, dijital iletişim ve sponsorluk yönetimi alanlarında hizmet veren Ajanda PR’ın müşterileri arasında; Reklamverenler Derneği, Karga Seven Türkiye, ABT Yapım,Park Residences Cadde, Pasha International, SuenoHotels Deluxe Belek, ConCept Yapı, Takım Tezgahları Sanayicive İşadamları Derneği (TİAD),Tezmaksan Makina veIdaCosta Hotel Assos gibi sektöründe öncü markalar yer alıyor.