Tolgahan - Almeda çifti muhabirlerin önünde tartıştı!

İki ay süren balayından geride bıraktığımız günlerde dönen Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi, 'Tatlım Tatlım' adlı filmi izlemek üzere sinemaya gitti. İkili ayaküstü sohbet ettikleri basın mensuplarının karşısında ilginç bir tartışma yaşadı...

Tolgahan - Almeda çifti muhabirlerin önünde tartıştı!
Sözcü'de yer alan habere göre sinema öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ikiliden Almeda Abazi, yaptığı açıklamalarla Tolgahan Sayışman’ı ters köşeye yatırdı.

Gazetecilerin “Tolgahan Bey evde nasıl biri?” sorusuna “Tolgahan çok dağınık biri, dolaptan kıyafetlerini alırken bile ortalığı dağıtıyor, onun ardından ev dağılıyor” diye cevap verince eşini hayli şaşırttı.

Bunun üzerine Tolgahan Sayışman, “Sen ne dolmuşsun be, adamların önünde neler söylüyorsun!” şeklinde bir tepki gösterdi.

YÜZÜK AÇIKLAMASI

Muhabirlerin “Evlilik yüzüklerinizi sürekli olarak takıyor musunuz?” şeklindeki sorusuna yüzüğünü göstererek yanıt veren Almeda Abazi’den sonra gözler Tolgahan Sayışman’a döndü. Sayışman, “Kaybederim korkusuyla yüzük takmıyorum” dedikten sonra, “Ben yüzüğü kalbime takmışım, beni Almeda ile birlikte neredeyse tüm dünya gördü” diyerek eşinin gönlünü aldı ve tartışmayı tatlıya bağladı.