Toprak Sağlam: "Herkesin bir ‘Can Yarası’ var"

‘Bodrum Masalı’nın Gözde’si Toprak Sağlam, müzik dünyasına adım attı. Oyuncu, ‘Can Yarası’ isimli single çalışmasıyla müzik listelerine giriş yaptı...

Toprak Sağlam: "Herkesin bir ‘Can Yarası’ var"
Toprak Sağlam'ın Akşam'da yayınlanan röportajı...

- Müzik hayatınıza nasıl girdi?


Müzik hep vardı. Ben daha 2 yaşındayken masanın üzerine çıkıp elimde saç fırçası şarkı söylerdim. Konservatuvardan bile önce şan ve nota eğitimi alıyordum. Albüm hep hayalimdi. Dünyaya benden, içimden bir şeyler bırakmadan gitmek istemiyordum… Çok mutluyum ki oldu (gülüyor)

TAKIMIM ÇOK SAĞLAM

- ‘Can Yarası’ isimli çalışmanızdan biraz bahseder misiniz?


Benim hep hayalim kendi şarkılarımdan oluşan bir albüm çıkarmaktı. Ona hazırlanıyorduk zaten. Bir gün prodüktörüm Emrah Demiralp aradı: “Bir şarkı yaptım bir dinler misin?” dedi. Ben de şarkıyı dinledim ve dedim ki; “Bunu mutlaka ben söyleyeceğim.” Bodrum’dan gelip direkt stüdyoya girip şarkıyı okudum. 

- Buray da şarkınızın süpervizörlüğünü üstlendi. Buray ile nasıl bir araya geldiniz?

Buray’la bizim stüdyoda Müzikal İşler’de tanıştık. Biz uzun süredir Emrah ile stüdyo çalışmaları yapıyorduk. Buray da Emrah’ın stüdyosunda çalışmalar yapıyordu. Müzik konusunda çok yetenekli ve cömert bir insan Buray, fikirleriyle, back vokaliyle ve gitarıyla bize çok yardımcı oldu. Güzel bir ekip olduk. Takımım sağlam (gülüyor)

MÜZİK BİR TIK ÖNDE!

- Şarkıyla ilgili tepkiler ne yönde?


Gerçekten harika şeyler duyuyorum. Dizide yayımlanması bana büyük jest oldu tabii (gülüyor). Hocam Mehmet Ada Öztekin ve Bodrum Masalı ailesine teşekkür ediyorum. Ukalalık olarak algılanmasın ama beklediğim bir şeydi bu aslında. Her insanın bambaşka yaşanmışlıkları var. Ve şarkının duygusu, samimiyeti herkesin bir teline dokundu. Çünkü herkesin bir “Can Yarası” var.

- Oyunculuk mu yoksa müzik mi? Kariyerinize ne yönde devam edeceksiniz?

Dizi setimin programını aksatmadan ikisiyle de ilgilenmek istiyorum. Hep iç içe oldular hayatımda. Oyunculuğa 13 yaşımda profesyonel anlamda başladım. Müziğe bir tık geç hepsi bu. İkisi de ağır basar ve ikisinin de tadı, yaşattığı his bambaşka.
Konular Röportaj