Toraman'larda "çifte" şiddet!..

İbrahim Toraman ile eşi Eylem Toraman, birbirine karşı şiddet uyguladığı gerekçesiyle mahkemelik oldu. Savcılık İbrahim için 3 yıl, Eylem için de 1 yıl hapis cezası istedi.

Toraman'larda "çifte" şiddet!..
Takvim'den Gülcan Demirci'nin haberine göre İstanbul Üsküdar'da oturan ve boşanma aşamasında olan eski futbolcu İbrahim Toraman ile eşi Eylem Toraman, iddiaya göre geçen 24 Ocak'ta evlerinde bilinmeyen bir nedenle tartıştı.

Kavgaya dönen tartışmada, çift birbirine vurarak şiddet uyguladı. Toraman çifti daha sonra karşılıklı olarak birbirlerinden şikayetçi oldu. Anadolu Cumhuriyet Savcılığı, İbrahim Toraman hakkında "Hakaret" ve "Eşe karşı basit yaralama" suçlarından toplam 9 aydan 3 yıl 6 aya, Eylem Toraman'a ise "Eşe karşı basit yaralama" suçundan 6 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Savcılık hazırladığı iddianamede, çiftin olay günü olan geçen 24 Ocak'ta Üsküdar'daki evlerinde tartıştıkları, tartışma sırasında İbrahim Toraman'ın Eylem Toraman'a hakaret ettiği, daha sonra ise çiftin karşılıklı olarak birbirlerine vurarak yaraladıkları anlatıldı.

Yaralamanın basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek şekilde olduğu belirtilen iddianamede, her iki taraf da müşteki-şüpheli olarak yer aldı.

Eşi İbrahim Toraman'ın şiddetine maruz kalan Eylem Toraman, sosyal medya hesabından herkese üzen bir fotoğraf paylaşmıştı. Boşanma sürecine girilince onun da kocasına şiddet uyguladığı ortaya çıktı.
Konular Spor Haberleri