Cenk Tosun ve Mert Günok'un babalık heyecanı

Yeşil sahaların yıldızları Cenk Tosun ve Mert Günok, maç günlerinin dışında hamile eşlerini bir dakika olsun yalnız bırakmıyor. Doğacak evlatlarını kucaklarına almak için gün sayıyor.

Tosun ve Günok'un babalık heyecanı
Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre futbol dünyasının iki ünlü ismi Cenk Tosun ve Mert Günok, baba olmak için gün sayıyor. Futbol hayatını İngiltere Premier Ligi takımlarından Everton'da sürdüren milli futbolcu Cenk Tosun, dokuz aylık hamile eşi Ece Tosun'la birlikte önceki gün İstanbul Nişantaşı City's AVM'de görüntülendi.

ERKEK BEBEK GELİYOR

Milli maç dolayısıyla Türkiye'ye gelen Cenk Tosun, bir oğlu olacağını söyleyerek, 'Eşim de ben de çok heyecanlıyız. Oğlumuzun eli kulağında, az kaldı. Henüz isim belirlemedik. Üç isim arasında karar veremedik' dedi.

Medipol Başakşehir futbol takımının başarılı kalecisi Mert Günok ve eşi Aslı Günok ise, İstinyePark'da objektiflere takıldı.

2015 yılında görkemli bir düğün ile hayatlarını birleştiren ve bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan Günok çifti, gün boyu alışveriş merkezinde gezerek doğacak çocukları için alışveriş yaptılar.

Cinsiyetini öğrenmediklerini söyleyen Mert Günok, 'Sağlıklı olsun başka bir şey istemiyoruz' şeklinde konuştu.
Konular Spor Haberleri