Trabzonspor'dan Fenerbahçe'yi kızdıracak açıklama!

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Sarı-Lacivertliler’i hedef aldı. “Bazı insanlar sadece kendi canları yandığında bağırıyor. Diğer takımlar için de konuşsalar gerçekçi olurdu. Şu anda hiç inandırıcı değiller” dedi.

Trabzonspor'dan Fenerbahçe'yi kızdıracak açıklama!
Bugün'den Suat Vilgen'in haberine göre Trab­zons­por Ge­nel Sek­re­te­ri Kök­sal Gü­ney, önem­li açık­la­ma­lar­da bu­lun­du.

Fe­ner­bah­çe­’nin son haf­ta­lar­da­ ha­kem­le­re is­ya­nı­nı de­ğer­len­di­ren Gü­ney, “Ör­ne­ğin Fe­ner­bah­çe-Ak­hi­sar ma­çı­… Evet, ha­kem ha­ta­la­rı ol­du. An­cak ba­zı in­san­lar sa­de­ce ken­di can­la­rı yan­dı­ğın­da ba­ğı­rı­yor. Fe­ner­bah­çe gi­bi ta­kım­lar aley­hin­de çok na­dir ha­kem ha­ta­sı olu­yor. Oy­sa Ana­do­lu ta­kım­la­rı aley­hin­de her haf­ta fa­hiş ha­ta­lar ya­pı­lı­yor. Biz bek­le­riz ki Ana­do­lu ta­kım­la­rı­nın ca­nı yan­dı­ğın­da da ko­nuş­sun­lar. O za­man söy­le­dik­le­ri ger­çek­çi olur­du. Ama şu hal­de­ki ser­ze­niş­le­ri hiç inan­dı­rı­cı ol­mu­yor” de­di.

"BAKAMLIM NASIL CEZA ÇIKACAK?"

Gü­ney, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıl­dı­rı­m’­ın ha­kem Tol­ga Öz­kal­fa için yap­tı­ğı açıklamalar ve “Sahanın ortasına otururum” sözünü de değerlendirdi. “Fe­de­ras­yon na­sıl bir tu­tum iz­le­ye­cek, na­sıl bir ce­za­i yap­tı­rım uy­gu­la­ya­cak gö­re­ce­ğiz. ‘Ge­re­kir­se sa­ha­da otu­ru­ru­m’ di­yor. Bu, ma­çın ip­tali demek. Bi­ze verilen ce­za­lar or­ta­da. ‘Şu ha­kem bi­zim ma­çı­mı­za ve­ril­me­ye­ce­k’ şek­lin­de bir açık­la­ma da yap­ma­dık. Sa­de­ce ada­let is­te­dik. Ba­ka­lım şim­di on­la­ra na­sıl bir ce­za çı­ka­cak. Biz hiç­bir ta­kı­mın ca­nı yan­sın is­te­mi­yo­ruz” ifadelerini kullandı.
Konular Spor Haberleri