Trabzonspor'un hedefinde Şener var!

Transferde son olarak gurbetçi futbolcu Mehmet Ekici’yi renklerine bağlayan Trabzonspor, Bursaspor’un sağ kanat oyuncusu Şener Özbayraklı’yı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Trabzonspor'un hedefinde Şener var!
Zaman'da yer alan habere göre Bordo-Mavililerin Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic’in Bursaspor ile oynanan hazırlık maçındaki performansından çok memnun kaldığı genç oyuncunun transfer edilmesini istediği, yönetimin de teklifini yaptığı öğrenildi. Yönetimin, Yeşil-Beyazlıların Şener’in satışına soğuk bakmasının ardından teklifin şartlarını revize etmek için çalışma başlattığı kaydedildi. Karadeniz ekibinin para artı oyuncu takasını devreye soktuğu ifade edildi.

Ayrıca Trabzonspor’un İshak Doğan’a karşılık Karabükspor’a verdiği Soner Aydoğdu, anlaşamayınca takımda kaldı. Bu süreçten sonra antrenmanlarda oldukça hırslı olan Soner, Bursaspor ile oynanan hazırlık maçında da oyuna sonradan girmesine karşın etkili bir görüntü ortaya koydu. İsmi UEFA’ya bildirilen futbolcu listesinde de yer alan Soner, Halilhodzic’in gözüne girmek için yoğun çaba harcıyor.

Bu arada geçtiğimiz sezon sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken ancak sezonun ardından gittiği milli takım kampında ağır bir sakatlık geçiren Romen oyuncu Bourceanu, müthiş bir azim göstererek sahalara döndü. Sağ diz tendonundaki yaralanma sebebiyle 3 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan, bu nedenle de yönetimin sözleşmesini feshetmek için girişim yaptığı futbolcu, bir aylık tedavinin ardından iyileşti. Takımdan ayrı koşulara başlayan Bourceanu’nun teknik ekibe, “Fenerbahçe maçına yetişeceğim. O maçta forma giymek istiyorum.” dediği öğrenildi.
Konular Spor Haberleri