Trafik kazaları yine can aldı!

Trafik kuralları ve sürüş güvenliği konusunda yapılan tüm uyarılara rağmen Türkiye bir bayramda daha acı kaza haberlerinin şokunu yaşıyor...

Trafik kazaları can aldı!
Sabah'ta yer alan habere göre Türkiye genelinde Ramazan Bayramı'nı uzaktaki sevdiklerinin yanında ya da tatil beldelerinde geçirmek isteyen milyonlar yine yollara düştü. Ancak bayramın ilk iki gününde yaşanan trafik kazaları üzüntü yarattı. İki günde 51 kişi öldü, 334 kişi yaralandı.

İşte dün yaşananlar:

HATAY: Yayladağı'nda Abdullah Sevim'in kullandığı sepetli motosiklet, otomobille çarpıştı. Abdullah Sevim (49), eşi Gülbahar Sevim (45), ağabeyi Mehmet Sevim (52) ve ağabeyinin eşi Zühre Sevim (50) öldü.

K.MARAŞ: Vakkas Avcı'nın (53) kullandığı araç, şarampole yuvarlandı. 2 yaşındaki Şahin Avcı ile 65 yaşındaki Şıhlı Avcı öldü.

SİVAS: Adil Zilif'in kullandığı otomobil, Akseki köyü yakınlarında kontrolden çıkarak su kanalına düştü. Sürücü Adil Zilif (50) ile yanındaki Bayram Karasağız (42) öldü.

MUĞLA: 20 metrelik uçuruma yuvarlanan araçtaki Şevket Can Ölmez öldü.

MALATYA: Otomobil, direğe çarptı. Emekli öğretmen Leyla Demirhan (53) öldü.

ERZİNCAN: Devrilen kamyonetteki Emre Eroğlu (19) öldü.

ELAZIĞ: Bir otomobilin çarpıp kaçtığı Betül Seda Özcan (10) yaşamını yitirdi. Kaçan sürücü aranıyor.

KONYA: Otomobil takla attı, 2 Suriye uyruklu kişi öldü.

DENİZLİ: Bir otomobilin çarptığı Selma Çıralı (51) öldü. Kaçan sürücü aranıyor.

GAZİANTEP: Mıcırlı yolda önündeki otomobile çarpmamak için ani fren yapan Recep Kökmen'in kullandığı araç takla attı. Kazada, Recep Kökmen'in kızı Hafıza Kökmen (30) öldü.