Trafik kazasında hayatını kaybeden ünlüler

Trafik teröründe hayatını kaybeden ve milyonları yasa boğan ünlü isimler...

Trafik kazasında hayatını kaybeden ünlüler
Sözcü'de yer alan habere göre trafik terörü bugün usta sanatçı Erdal Tosun’u aramızdan aldı… 53 yaşındaki Erdal Tosun’un akıbeti ne büyük trajedidir ki babasıyla benzerlik taşıyor. Necdet Tosun da tıpkı oğlu gibi geçirdiği bir trafik kazası sonrası hayatını kaybetmişti. Tosun ailesi gibi bazı büyük değerleri de trafik kazasında kaybettik.

İşte sanat camiasında ‘trafik canavarı’nın aramızdan aldığı ünlü isimler:

Necdet Tosun: Yeşilçam filmlerinin iyi yürekli ve tonton aşçısı Necdet Tosun, 1975 yılında bir iş için gittiği Almanya’da trafik kazası geçirmişti. 49 yaşında olan Tosun, daha sonra İstanbul’a getirilen oyuncu, iki hafta sonra 10 Mayıs 1975’te son nefesini vermişti.

Uzay Heparı: Türk pop müziğinin en yetenekli yeni nesil müzisyenlerinden 20 Mayıs 1994’te kısa süre önce aldığı motoru ile Demet Akbağ’ın park halindeki arabasına çarpmıştı. Ağır yaralanan müzisyen, 11 gün süren bitkisel hayatın ardından, 31 Mayıs 1994 tarihinde hayatını kaybetmişti.

Kerim Tekin: 1998’de Afyon’da yaptığı konserden prodüktörü ile birlikte dönerken Sandıklı-Bolvadin yolunda arabasıyla geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti.

Barış Akarsu: 2007 yılında Bodrum Torba kavşağında trafik kazası geçiren Akarsu, beş gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayatını kaybetmişti.

Onur Bayraktar: İstanbul’da motosikletiyle geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti.

İsrafil Köse: Kadıköy’de geçirdiği trafik kaza sonrası, 2 gün hastanede kalan oyuncu İsrafil Köse, hayatını kaybetmişti.

Ajlan Büyükburç: Türk Hafif Müziğinin ünlü sesi Erol Büyükburç'un pop müzik sanatçısı olan kızı Ajlan Büyükburç, 1999 yılında Fethiye yakınlarında geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.