Transfer çalışmaları askıda

Yönetim şampiyonluk yolundaki kritik maç öncesi transfer çalışmalarını askıya aldı.

Transfer çalışmaları askıda
Yeni Asır'dan Görkem Türkyılmaz'ın haberine göre Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 40 puanla lider olan Bandırmaspor'un ardından 37 puanla ikinci sırada yer alan Göztepe bu hafta kendisi gibi 37 puana sahip İnegölspor'u ağırlayacak. Sarı-kırmızılılar cezası nedeniyle kritik maçı boş tribünler önünde oynayacak.

Bu kritik mücadele öncesinde kurmaylar savunmaya yapılacak transfer ile ilgili çalışmaları da askıya aldı. Göztepe CEO'su Barış Güçlü, "Şuan tüm enerjimizi ve konsantrasyonumuzu İnegölspor maçına yoğunlaştırdık. Transfer çalışmalarımız maç sonrası yeniden başlayacak" dedi. Sarı-kırmızılılar savunmaya Altınordu'dan ayrılan Murat Cömert ve Rıza Efendioğlu'yu düşünüyordu. 

Cihan Göz-Göz'e rakip oluyor

Göztepe'de forma giydiği 43 maçta 11 gol atan ve takım kaptanlığına kadar yükselen Cihan Yılmaz, yarın İnegölspor formasıyla eski takımına rakip olacak.

Sarı-kırmızılı kulüpte geçirdiği zamanı hiç unutmayacağını belirten tecrübeli orta saha oyuncusu, "Benim için özel bir karşılaşma olacak. Maçın seyircisiz olması iyi değil. Göztepe taraftarı maçlara anlam katıyor. Benim için duygusal bir maç olacak ama İnegöl'ün kazanması için elimden geleni yapacağım" dedi.
Konular Spor Haberleri