TRT için çekilen dizinin setinde 'çocuk yandı' iddiası!

Oyuncular Sendikası, TRT için çekilen 'Bir Hadis Bir Film' isimli dizi setinde, 10-12 yaşlarında bir çocuğun yanarak ağır yaralandığını iddia etti.

TRT için çekilen dizinin setinde 'çocuk yandı' iddiası!
MedyaRadar'da yer alan habere göre Oyuncular Sendikası sosyal medya sayfasında konuyla ilgili açıklama yaparak, dizi setinde meydana gelen iş kazasında M.Ç. isimli 10-12 yaşlarında bir çocuğun yanarak ağır yaralandığını, bir figüranın da hafif yaralandığını iddia etti.

Açıklamada, yarın saat 11.00’de Oyuncular Sendikası ve Sinema Televizyon Sendikası ortak ofisinde basın açıklaması yapılacağı belirtildi.

“Setlerde can güvenliğimiz yok” denilen açıklamanın tamamı şöyle:

“1 Mayıs 2018 tarihinde, saat 20.30 sularında Filhakika Yapım tarafından TRT 1 için çekilen “Bir Hadis Bir Film” dizi setinde meydana gelen iş kazasında M.Ç isimli 10-12 yaşlarında bir çocuğun yanarak ağır yaralandığı, bir figüranın ise hafif yaralandığı bilgisi tarafımıza ulaşmıştır. Tüm resmi kurumlarla irtibata geçilmiş olup, gerekli takip tarafımızca yapılmaktadır.

03.05.2018 tarihinde, saat 11:00’de Oyuncular Sendikası ve Sinema Televizyon Sendikası ortak ofisimizde bu konu ve detaylarına ilişkin basın açıklaması yapılacaktır. Tüm duyarlı basın mensupları ve kamuoyu davetlidir.

SETLERDE CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK!

ARTIK YETER!

Oyuncular Sendikası

Sinema Televizyon Sendikası”

TRT için çekilen dizinin setinde 'çocuk yandı' iddiası!