TRT Spor'dan büyük skandal!

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu'nun spor kanalı olan TRT Spor, yayın hakkı D-Smart Spor'da olan Galatasaray-Borissia Dortmund maçını yayınladı.

TRT Spor'dan büyük skandal!
Milliyet/Skorer'in özel haberine göre TRT Spor çok büyük bir skandala imza attı. Yayın hakkı D-Smart Spor'a ait olan Galatasaray-Borissia Dortmund maçı TRTSpor'un resmi sitesi trtspor.com.tr'de yayınlandı.

trtspor.com.tr'de PTT 1. Lig bölümünde yayınlanan karşılaşmanın başlığında ise 'Elazığspor-Manisaspor' yazıyordu.

Karşılaşma, TRT Spor ve D-Smart Spor logolarıyla birlikte yayınlanırken bir süre sonra yayın kesildi ve "Sayın üyemiz; Aboneliğiniz bu kanalı kapsamamaktadır" mesajı ekrana geldi.

TRT'nin uydu yayınında ise o sırada 'Yüz Yüze' isimli spor programı yer alıyordu.

Bu skandaldan sonra TRT'ye nasıl bir işlem yapılacağı merak konusu oldu.

ALİ İSMET URAL ÇILDIRDI: 'BU AHLAKSIZLIĞI...'

Karşılaşmanın bitmesinin ardından D-Smart Spor spikerlerinden Ali İsmet Ural, TRT Spor'a tepki gösterdi.

Ural şöyle konuştu:

"Ahlaksızlığı devletimiz nasıl çözecek? Böyle işi bilmeyen adamları devlet kanalında iş başına getirirseniz böyle olur. Bu terbiyesizliği nasıl çözeceğinizi çok merak ediyorum. Maalesef bizde bu işler böyle yürüyor. Ülke olarak buna alıştık."

TRT Spor'dan büyük skandal!


Skandal sonrası TRT'den açıklama

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Dortmund ile karşılaşan Galatasaray'ın maçını D Smart platformundaki Smart Spor kanalı canlı yayınladı.

Karşılaşma sırasında TRT Spor'un internet sitesindeki canlı yayın linkini açanlar ise büyük bir sürprizle karşılaştı. Çünkü Galatasaray-Dortmund maçı canlı yayınlanıyordu.

TRT'DEN D-SMART'A ÖZÜR

TRT Haber Daire Başkanı Nasuhi Güngör, twitter hesabında bir açıklama yayınlayarak D Smart'tan özür diledi.

"Dün gece D Smart yayın platformunda yayınlanan Galatasaray-Dortmund maçı sehven http://trtspor.com.tr  üzerinden bir süre yayına verilmiştir. Görevli personelin ihmali ve sorumsuzluğu nedeniyle gerçekleşen bu olay nedeniyle D-Smart ailesinden ve tüm sporseverlerden özür dileriz.

TRT Haber ve Spor Yayın Dairesi olarak bu üzücü olayla ilgili tüm sorumlular hakkında bu gece itibarıyla soruşturma başlatılmıştır. Sözkonusu soruşturmayla ilgili tüm gelişmeler anında kamuoyuyla paylaşılacaktır. Tekrar özür diler, saygılar sunarız."

TRT Spor'dan büyük skandal! - Resim : 2

Konular Spor Haberleri