Tuba Büyüküstün alyansı çıkarttı

İkizlerinin babası Onur Saylak ile boşanacakları dedikodusunu her seferinde yalanlayan Tuba Büyüküstün parmağındaki alyansı çıkarttı.

Tuba Büyüküstün alyansı çıkarttı
Güneş'ten Ahmet Döğen'in haberine göre eşi Onur Saylak ile boşanacağı iddia edilen güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, bu hafta gösterime girecek olan ve başrolünde oynadığı ‘İstanbul Kırmızısı’ adlı filmin yönetmeni Ferzan Özpetek ve birkaç yakın arkadaşı ile önceki gece Asmalımescit’te yemekteydi. Mekan çıkışı gazetecilerle ayak üstü sohbet eden oyuncu, ‘’Roma çok iyi geçti. Tepkiler çok güzeldi. Ama ben gösterime kalamadım’’ dedi. Gazetecilerin, ‘’Eşiniz Onur Saylak ile evlerinizi ayırdığınız söyleniyor. Doğru mu?’’ sorusuna karşılık cevap vermedi.

İBRAHİM KUTLUAY'I YALANLAMIŞTI

Güzel oyuncunun alyansı ise parmağında yoktu. Bugüne kadar tüm iddiaları yalanlayan çift kısa süre önce 'İbrahim Kutluay ile Tuba'nın aşk yaşadığı' şeklindeki haberlere karşı birlikte açıklama yapmıştı.

Onur Saylak eşinin arkasında olduğunu dile getirerek yasak aşk iddiasına ateş püskürmüştü.

Barıştıkları, boşanmaktan vazgeçtikleri düşünülürken Büyüküstün'ün parmağındaki alyansı çıkartması 'Geri dönüş yok' şeklinde yorumlar yapılmasına neden oldu.