Tuba Büyüküstün yurt dışına kaçıyor!

Yasak aşk yaşadığı konuşulan Tuba Büyüküstün'le Umut Evirgen, olay fotoğraflara silahlı adamlarla el koydurdu! Skandalın ardından bir açıklamada bulunmak yerine sırra kadem basan ünlü oyuncu, yurt dışına kaçma planı yapıyor.

Tuba Büyüküstün yurt dışına kaçıyor!
Takvim'de yer alan habere göre gizli aşk yaşadıkları iddia edilen ve önceki gün birlikte görüntülenince gazetecilere saldıran Tuba Büyüküstün'le genç işletmeci Umut Evirgen, kayıplara karıştı. Gazetecilerden özür dilemesi beklenen ikili, sanki yer yarıldı da içine girdi… Kendi gibi oyuncu Onur Saylak'la 6 yıllık evliliğini 5 Haziran'da bitiren Büyüküstün'ün nişanlı işletmeciyle yaklaşık 3 aydır birlikte olduğu da iddia edildi.

MGD'DEN KINAMA...

Her yaz tatilini Bodrum'da geçiren oyuncu, yurt dışına çıkıp olaylar unutulana kadar orada kalacak. Evirgen'in Emirgan'daki mekanında Büyüküstün'le yakalanınca silahlı adamlarını görevini yapmakta olan gazetecilerin üzerine salması, MGD (Magazin Gazetecileri Derneği) tarafından şu açıklamayla kınandı: "Basın mensubunun yapmaya çalıştığı haberden dolayı İstanbul'un merkezinde silahlı gaspa uğramaları asla kabul edilemez. Aydın Hamza ile İsmail Bayrak'a yapılan saldırıyı; tüm gazetecilere yapılmış olarak kabul ediyoruz. Magazin Gazetecileri Derneği olarak suç duyurusunun takipçisi olacağız"

Tuba Büyüküstün yurt dışına kaçıyor!

EŞKIYALAR GÖZALTINDA


Görevini yapmakta olan Takvim muhabiri Aydın Hamza ile Hürriyet gazetesi muhabiri İsmail Bayrak, önceki gün Emirgan'da işletmeci Umut Evirgen ve Tuba Büyüküstün'ü görüntüleyince işletmecinin silahlı korumaları tarafından saldırıya uğradı. Hamza ve Bayrak'ın makinelerini silah zoruyla gasp eden B.A. ve D.A. polis tarafından gözaltına alındı. Sorguya alınan şehir eşkıyalarının bugün adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

SÖZDE İYİ NİYET ELÇİSİ

UNİCEF İyi Niyet Elçisi Tuba Büyüküstün'ün gazetecilere yapılan çirkin saldırıya göz yumması maskesini düşürdü. Ünlü oyuncuya tepkiler çığ gibi yağdı...

Tuba Büyüküstün yurt dışına kaçıyor! - Resim : 2