Tuba Büyüküstün'den 'ayrılığa' yanıt yok!

Bir süredir eşi Onur Saylak'la boşanacağına dair haberlerle gündem olan Tuba Büyüküstün, önceki akşam rol arkadaşı Erkan Avcı'yla Nişantaşı'ndaydı. Ayrılıkla ilgili soruları yanıtsız bırakan oyuncu çarpıcı açıklamalar yaptı.

Tuba Büyüküstün'den 'ayrılığa' yanıt yok!
Milliyet'ten Emrah Akçaay'ın haberine göre Tuba Büyüküstün, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. ‘Cesur ve Güzel’ dizisindeki rol arkadaşı Erkan Avcı’yla kahve içerken objektiflere takılan oyuncunun, çekim arasında dinlendiği öğrenildi. Muhabirlere, “Sete yetişmemiz gerekiyor” diyen Büyüküstün, ısrarlar karşısında, “2016 hiçbirimiz için iyi geçmedi. Olan şeylere hiçbir şey diyemiyorum. Umarım en kısa zamanda biter” şeklinde konuştu.

Yeni yıl beklentileri de sorulan oyuncu, “Artık beklenti bile duyamaz hale geldik. Yani hayattan beklentim; kendimizi sevelim. İnsan kendini sevmedikçe başkalarıyla düşmanlaşıyor. Önce kendimizi sevmeliyiz. Sonra karşımızdakileri sevmeyi öğreniriz. Umarım bunu bir gün yapabiliriz” dedi.

Eşi Onur Saylak’la boşanacakları konuşulan Büyüküstün, “Evlerinizi ayırdınız mı?” sorusu karşısında ise “Hakkımızda her gün başka haberler çıkıyor. Ben ne söylesem farklı algılanacak, o yüzden konuşmayacağım” diyerek aracına bindi.

Tuba Büyüküstün'den 'ayrılığa' yanıt yok!