Tufan'dan "Sevda Hikayesi"

Çocukluğundan bu yana hayatında olan müziği solo albümü “Sevda Hikayesi” ile profesyonel kariyere taşıyan Tufan, DMC etiketiyle müzikseverler ile buluştu.

Tufan'dan "Sevda Hikayesi"

Uzun zamandır sosyal ortamlarda sergilediği yorumculuğu ile dikkat çeken Tufan, yaklaşık bir yıl önce ilk albümünü hazırlamak üzere yola çıktı. Birçok hit şarkıya imza atmış söz yazarı ve besteci Serkan İzzet Özdoğan ile “Sevda Hikayesi” albümünün şarkıları için çalışmaya başlayan Tufan, altı yeni şarkıdan oluşan projesini tamamladı. Albümünde Serkan İzzet Özdoğan dışında Günay Çoban ve Hakkı Yalçın şarkılarına da yer veren Tufan, birde Selami Şahin ve Halil Gökkaya şarkısı yorumladı.

Kayıtları Stüdyo9’da yapılan Tufan’ın ilk albümü “Sevda Hikayesi”nin müzik direktörlüğünü de Serkan İzzet Özdoğan üstlenirken, tüm şarkıların düzenlemelerine Burak Buluç, mix ve masteringine de Özer Yener imza attı.

ilk video klip albümün isim şarkısı “Sevda Hikayesi”ne çekildi. Genç nesil isimlerinden İrem Haykır yönetmenliğinde kamera karşısına geçen Tufan’a kalabalık bir dans ve oyuncu ekibi eşlik etti. İstanbul Klein’da 18 saatte gerçekleşen çekimlerde 50 kişilik teknik ekip görev aldı. Ayrıca Tufan, albümünün fotoğrafları için İstanbul’un farklı mekanlarında Mehmet Kıratlı’nın objektifine poz verdi.

Tufan’ın prodüktörülüğünü de yaptığı, altı şarkıdan oluşan ilk solo albümü “Sevda Hikayesi” DMC etiketiyle tüm dijital platformlar ve müzik marketlerde yerini aldı.

Tufan'dan "Sevda Hikayesi"

Konular Müzik