Tuğba Ekinci: "Kadınlar yüz vermeden hiçbir Türk erkeği taciz etmez"

Şarkıcı Tuğba Ekinci, "Kadınlar yüz vermeden hiçbir Türk erkeği taciz etmez" diyerek olay sözlere imza attı.

Tuğba Ekinci: "Kadınlar yüz vermeden hiçbir Türk erkeği taciz etmez"
Tuğba Ekinci, Posta gazetesinden Alev Gürsoy Cimin'e birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Türk erkeğinin asil olduğunu söyleyen Tuğba Ekinci, "Kadınlar yüz vermeden hiçbir Türk erkeği taciz etmez" diyerek skandal sözlere imza attı.

O Şimdi Asker'den Türkiye'nin Aslanları’na... Yeni albüm hayırlı olsun. Nedir bu asker takıntısı?

-Aslında takıntı değil de büyük bir sevgi. Önceki yıllarda bana sürekli asker şarkılarını cover’lamamı söylediler. Ama ortam pek müsait değildi. Şehit haberleri gelirken, terör böylesine artmışken olmazdı. Onları mutlu edecek zamanı bekledim. Afrin harekatı başlayınca da bu moral şarkısıyla döndüm. Asla ajitasyon yapmak istemem, karşıyım. Düşmanını sevindirir. O yüzden yapmış olduğum şarkı eğitimlerde söylenen bir anonim. ‘Komando Marşı’. Pop müzik ezgileriyle güncel hale getirdik. Adı da ‘Türk Aslanları’ oldu.

Askerler sizi seviyor mu?

-Seviyor. Çünkü onların kraliçesiyim. Artık onların beni terk edip başkasını sevmesi mümkün değil. 50 ünlü olsa benim yerimi alamaz asla. ‘Cool’ takılıyorum yine de. Askere moral için Hatay’a gitti birçok ünlü; davet ettiler. Gitmeyeceğimi söyledim, “Ben tekim” dedim. Kalabalık işleri sevmiyorum, suni geliyor. Kalbim hep onlarla. Göze sokmaya gerek yok. Ben askerlerimize, onlar da bana ulaşıyor. Sosyal medya hesaplarımdan görüşüyoruz. Her dakika gidemezsin. Onların sana gelmesi için bir şey hediye edersin. Para harcarsın.

Özel hayatınız ne durumda?

-Bir kere evlendim. 8 sene evli kaldık. Hâlâ görüşüyoruz. Uzun yıllar sonra erkekle kardeş gibi oluyorsun, benim hoşuma gitmiyor. Evlilik kadını değilim belki de. Zaten sanat hayatının içinde olup da uzun yıllar evli kalan yok. Kadınlarımızın hepsi yalnız. Çocuğum olmadı, henüz düşünmüyorum da.

Hayatınıza girecek adam nasıl olmalı?

-Sanat hayatını bazı insan kaldırır bazısı kaldıramaz. Türkiye’nin neresine gitsem ‘Tuğba Hanım’ diye karşılanıyorum. Allah bana bu şansı verdi ama erkek rahatsız oluyor. Ömür boyu bir adım arkanda kalıyor. Seni sıkmıyor ama yanında mahcup kalıyor.

Hiç tacize uğradınız mı?

-O konu çok yalan. Türk erkeği asildir. Kadınlar yüz vermeden hiçbir Türk erkeği taciz etmez. Olsa bana olurdu. Durup dururken bu yaşıma kadar kimsenin tacizini görmedim. Onu söyleyen kadınlar emin ol ki o adama yüz vermiştir.

Kadınlarda Türkiye’de en beğendiniz ses kimin?

-Aleyna Tilki’ye bayılıyorum. İyi ki çıktı. İnsanlar kaç yaşında olduğunu hatırladı. Aleyna’dan önce herkes kendini çıtır sanıyordu. Ses olarak Hande Yener’i beğeniyorum.

İdolünüz var mı?

-Türkiye’de idolüm yok. Kadınlarımız farklı. Eğlenceli gibi görünüyorlar ama içlerine kapanık ve mutsuzlar. Bu kadar şöhrete ve paraya daha mutlu olabilirlerdi. Halka iniyormuş gibi yapıyorlar ama halkla beraber değiller. Halk insanı mutlu eder.

‘Delikanlım’ı söylemiştiniz, “Detone oldu” dediler. Hatta Yıldız Tilbe’ye sordular.

-Ama kabul etmedi Yıldız Hanım. Çünkü onun sahnesinde de okudum ‘Delikanlım’ı. Herkesin harcı değildir. İsteseydim Yıldız Tilbe’den bugüne kadar çok şarkı isterdim ama onun bana olan sevgisini ticarete dönüştürmedim. O benim kafa yapımı biliyor. Şov kadını olduğumu anlıyor.

Zengin sevgili ister misiniz?

-Yok. Hep ayaklarımın üstünde durdum Allah’a şükür. Zengin sevgilim olsaydı duyardınız zaten. Aşık olsaydım çatır çatır da yerdim. O ayrı. Görsem tavlarım da. Öyle birini görmedim. Benimkiler hep benim altım oldu. Ama kumaşları sağlamdı.