Tuğba Melis Türk - Tolga Kumova aşkı bitti!

Tuğba Melis Türk, Avustralya’daki aşkı Tolga Kumova’nın yanından vizesi bittiği için Türkiye’ye döndü. Bu sırada gelen dizi teklifini kabul eden güzel oyuncu, ‘Önce kariyer’ deyip aşkı bitirdi.

Tuğba Melis Türk - Tolga Kumova aşkı bitti!
Takvim'den Halil Çilingir'in haberine göre uzun süredir devam eden aşklarıyla herkesi imrendiren Tuğba Melis Türk ile Tolga Kumova'ya nazar değdi... Güzel oyuncu, yaklaşık 2 yıldır Avustralya'nın 40 yaş altı en zengin genç işadamları arasında 24. sırada yer alan Kumova ile beraberdi...

'ÇOK GÜZEL GÜNLERDİ'

Sevgilisi için sık sık Avustralya'ya giden hatta işadamı aşkıyla bu yaz evlenme planları yapan Tuğba Melis Türk, geçtiğimiz aylarda vizesi bitince Kumova'nın yanından İstanbul'a dönmek zorunda kaldı.

Tuğba Melis Türk, İstanbul'dayken reddedemeyeceği bir dizi projesi teklifi aldı. Aşkı ve kariyeri arasında bir seçim yapmak zorunda kalan güzel oyuncu, "Önce kariyer" diyerek Tolga Kumova ile dostça ayrıldı.

Uzun mesafeli ilişkilerin yürüyemeyeceğini düşünen Tuğba Melis Türk, ayrılıkla ilgili ise şöyle dedi:

"Güzel bir birlikteliğimiz oldu, çok güzel günler geçirdik. Uzaktan bir ilişkinin zor olacağını düşünerek şimdi böyle olması gerektiğine inanarak yollarımızı ayırdık."