Tuğba Özay'dan ses getiren sözler

Başarılı isim Tuğba Özay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, namus anlayışını masaya yatırmış.

Tuğba Özay'dan ses getiren sözler
Sözcü'de yer alan habere göre Survivor’a katıldıktan sonra dikkatleri üzerine çeken ve yarışmadan ayrıldıktan sonra bir de Pes Etme adında bir albüm çıkarak Tuğba Özay, özellikle sosyal medya hesabından yaptığı güne ve hayata dair paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Kendilerine ‘Tubist’ diyen takipçilerini her gün yaptığı paylaşımlarla selamlayan Tuğba Özay’ın son paylaşımı, özellikle Türkiye’de kadına bakış açısının ne kadar tek taraflı olduğunu da bir kez daha gözler önüne serdi.

Annesine sarıldığı bir fotoğrafı takipçileriyle paylaşan Özay’ın kaleminden çıkanlarsa şöyle:

“Bir annenin evladına vereceği en güzel miras namustur. Namus, salt iki bacak arasında değildir. Namus, yürekte ve beyindedir, eğer sen namuslu bir insansan beynin ve yüreğin bacak arana da hükmeder keza. Namus, sadece dişide olmaz, erkeğin de namuslu olanı makbuldür. Namuslu insan hak yemez, ihanet etmez, kötülük, hinlik, cinlik, hainlik, nedir bilmez. Bilse de uygulamaz. İnsan kullanmaz, yalan söylemez, çalıp çırpmaz, iftira atmaz. Sevgiye önem verir. Dostluğa, aşka… Namuslu insan çıkarı için yaklaşmaz. Günümüz şartlarında namuslu insan olmak zordur artık. Ama iyi mayalanmışsan hiçbir koşulda bozulmazsın. Mayası bozuk olanı ortam da çabuk bozar. İnsan olmak, iyi insan olmak, namuslu insan olmak zor zanaattir. Hiçbir sanat dalında olmayan bir zanaat”

Tuğba Özay'dan ses getiren sözler