Tuğba Özay'ın derin hayvan sevgisi

Hayvan sevgisiyle dikkat çeken Tuğba Özay, yanına kimseyi yaklaştırmayan vahşi kurdu böyle sevdi.

Tuğba Özay'ın derin hayvan sevgisi
Sözcü'de yer alan habere göre sosyal medya hesabından, kendilerine Tubist diyen hayranlarıyla yoğun bir şekilde iletişimde olan Tuğba Özay, hayvan sevgisiyle dikkat çekiyor.

Özay, yaptığı son paylaşımla hayvan sevgisinde sınır tanımadığını gösterdi.

Bursa’da vahşi hayvanlar rehabilitasyon merkezini ziyaret eden Tuğba Özay, buradan bir paylaşımda bulundu ve şunları yazdı:

“Bu gördüğünüz vahşi bir kurt … Küçüklüğünde bir insan müsveddesi almış bu kurdu doğasından koparıp. Sonra eğitmek adına hep dövmüş. Fakat kurt bu unutur mu? Hayvan 4 yaşına geldiğinde sahibi olacak insan müsveddesinin yüzünü parçalamış. E o kadar döversen olacağı bu! Bursa Karacabey’de harika bir yer keşfettim geçtiğimiz gün. Vahşi hayvanları rehabilitasyon merkezi… Ayıdan kurda maymundan vaşağa kadar çok sayıda hayvan var ve güzel bakılıyor. Sonrasında da tekrar doğasına bırakılıyor. Bu kurt çok güzeldi. Hele gözleri, bakışları inanılmazdı. İşin ilginci bakıcısından başka hiç kimse dokunamazmış ona. Ama ben ondan hiç korkmadım ve sevgiyle yaklaştım. Önceleri nazlansa da çok kısa sürdü bana alışması ve sevgiyle yaklaştı ve sevdirdi kendini bana. Güven ve sevgi ne kadar yüce değerler! Eğer bana güven duymasa, sevgimi hissetmese elimi kapması saniye sürermiş. Hayattaki her şeyin karşılığı doğada var aslında. Hayvanlar ve çocuklar en hisli canlılardır. İyiyi ve kötüyü, güzeli ve çirkini çok çabuk ayırt ederler ve sevmedilerse yaklaşmazlar yaklaştırmazlar! Sevginin gücüne inanın canlar… Ve iyi insan olmak olsun öncelikli gayemiz ! Sevgiyle iyi pazarlar”

Tuğba Özay'ın derin hayvan sevgisi