Tuğba Özerk'ten 'Süslü Günah'

Yeni teklisi ‘Süslü Günah’ın klip çekimini Tuz Gölü’nde gerçekleştiren Tuğba Özerk “İronik belki ama ‘Süslü Günah’ ile Tuz Gölü’nde yaralarıma ‘tuz’ basıp, hayatımda bembeyaz bir sayfa açmak istedim” dedi.

Tuğba'dan 'Süslü Günah'
‘SÜSLÜ GÜNAH’ İLE YARALARINA TUZ BASTI

Türk Pop Müziği’nin güçlü sesi Tuğba Özerk’in ‘Süslü Günah’ adlı single’ı Seyhan Müzik etiketiyle tüm dijital platformlardaki yerini aldı.

Söz ve müziği Tuğba Özerk’e, düzenlemesi Onur Betin’e ait olan ‘Süslü Günah’, hareketli ve sıcacık bir yaz şarkısı olarak karşımıza çıktı. ‘Süslü Günah’ın video klibi, Tuz Gölü’nde çekildi. Yaklaşık 50 kişilik set ekibinin görev aldığı klibin yönetmenliğini ise Erkan Nas yaptı. Tuğba Özerk’in klipte giydiği kostümlerini Volkan Arıkanoğlu tasarlarken, fotoğrafları da Hakan Güngörmez’in objektifinden ‘Süslü Günah’ projesine yansıtıldı.

Klip çekimleri sırasında Tuz Gölü altındaki henüz kurumayan balçık set ekibine zor anlar yaşattı.

Çekimler sırasında Özerk de tuza ve balçığa batmamak için ekip arkadaşları tarafından kucakta taşındı.

Klipte Tuğba Özerk’e özel bir kanalda yayınlanan (atv) ‘Kim Milyoner Olmak İster’ yarışmasına kız arkadaşının maddi durumuna erişebilmek için katıldığını açıklayınca sevgilisi tarafından terk edilen Burak Kayacanlı eşlik etti.
 
Tuğba Özerk'ten 'Süslü Günah'
Konular Müzik