Tuğçe Eyilik'in babasından olay Adnan Oktar açıklamaları

İzmir ve Antalya'nın köklü ailelerinden Kula Mensucat ve özel televizyon kanalı sahibi iş adamı Yılmaz Eyilik, yıllar önce kızı Tuğçe Eyilik'i, gözü dönmüş Adnan Oktar ve çetesinden nasıl korkusuzca kurtardığını anlattı.

Tuğçe Eyilik'in babasından olay Adnan Oktar açıklamaları
Yeni Asır Gazetesi'nden Fatih Şendil'in haberine göre ölüm pahasına da olsa gözünü kırpmadan verdiği mücadeleyle anne ve babalara örnek olan Eyilik, "Her şeyi göze almıştım. Ölüm pahasına kızımı onlara yar etmedim. Birkaç arkadaşımın da desteğiyle, o girdaptan kızımı çekerek kirli dünyadan kurtardım. Benim buradan o tutuklanan kızların ve genç çocukların ailelerine tek söyleyeceğim söz, ne olursa olsun yılmayıp, korkmamalarıdır. Çocuklarınıza sahip çıkıp kurtarın. Çocuklarınızın üstüne fazla düşün ve sürekli eliniz ve gözünüz üzerlerinde olsun" dedi.

BEYNİ YIKANDI

Eyilikler'in genç temsilcisi İzmirli Tuğçe Eyilik, 1990'lı yıllarda örgütün yakışıklı tavlama timlerinin tuzağına düştü. Tuğçe Eyilik, örgüte katılmaya zorlandı. Adnan Oktar ve çetesi, Tuğçe'nin A.B. isimli örgüt üyesiyle evlenmesine karar verdi. Ancak Yılmaz Eyilik, bu evliliğe karşı çıktı. Yaptığı tüm uyarılara ve çabaya rağmen başarılı olamayan Yılmaz Eyilik, mücadeleyi elden bırakmadı. Beyni yıkanan ve örgütün tuzağına düşen Tuğçe, okuldan bir arkadaşının tanıştırdığı Bilim Araştırma Vakfı üyelerınden A.B. ile evlendi.

MAFYA İLE GÖRÜŞTÜ

Her yolu deneyen baba Yılmaz Eyilik, başaramadığını anlayınca, hatırı sayılır dostlarının aracılığıyla, evlenen kızı Tuğçe Eyilik'i, Oktar'ın evini basıp kurtardı. Bunu kabullenmekte zorluk çeken Adnan Oktar ve çetesi, iddiaya göre Eyilik ailesini tehdit ve şantajla yıldırmak istedi. Ancak kararlı ve tutarlı olan iş adamı Yılmaz Eyilik canı pahasına savaş verip kızını o pisliklerin içinden kurtardı.

'SAHİP ÇIKIN'

77 yaşındaki Yılmaz Eyilik, yaşadıklarını ve bilinmeyenleri, Yeni Asır Haber Müdür Yardımcısı Fatih Şendil'e anlattı. Eyilik, "Şu an 77 yaşındayım. Kızımı kurtardığımda daha dinamik ve gençtim, Allah'a çok şükür gözüm bir şey görmüyordu. Tek hedefim kızımı kurtarmaktı, 'ne olacaksa olsun' dedim. Bakmayın onların öyle ahım şahım havalarına. Biraz üzerlerine gidince çekindiler. Bir anne baba, eğer isterse çocuğunu her türlü tuzaktan ve girdaptan kurtararak çekip alır" dedi.

'SAKIN PES ETMEYİN'

Gençlerin ve ailelerinin hayatını mahveden Adnan Oktar ve çetesine yönelik operasyondan dolayı mutlu olduğunu belirten Eyilik, "Şu anda o çete içinde olan ve geç kalınmış onlarca genç kız ve delikanlı var. Öncelikle onların ailelerine sesleniyorum. Gidin yavrularınıza sahip çıkın. Hata yaptılar, bir tekme de siz vurmayın. Gidip o pisliğin içinden kızlarınızı, oğullarınızı çekip alın. Çocuklarınızı kolay yetiştirmediniz, pes etmeyin. Zararın neresinden dönerseniz kardır. Ayrıca özellikle zengin ailelerin çocuklarına sesleniyorum. Dikkat edin, bir hata sizin hayatınıza mal olur. Tanıştığınız insanlara temkinli ve dikkatli yanaşın. Kimseyle hemen sırlarınızı paylaşmayın" dedi.

1 MİLYAR DOLARLIK SERVET

Türkiye'de yaklaşık 30 yıl boyunca gençleri tuzağına düşürüp hayatını kabusa çeviren, çeşitli şantaj ve tehditlerle ailelerini de mahveden Adnan Oktar ve çetesinin karanlık yüzü, ortaya çıkmaya devam ediyor. Kurduğu şantaj, tehdit ve kölelik sistemiyle 1 milyar dolarlık servet edinen Adnan Oktar hakkında savcılık tarafından Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen yazıda, bazı müştekilerin dehşete düşüren ifadeleri yer aldı. Bu ifadeler, Adnan Oktar'ın karanlık ve çirkin yüzünü gösterdi.