Tülin Şahin - Mehmet Özer çifti takipte!

Manken Tülin Şahin (36) ile 2005’te evlendiği Mehmet Özer (47) bir ay önce evlerini ayırmıştı. Ancak çift birbirlerini sosyal medya hesaplarından hâlâ takip ediyor.

Tülin Şahin - Mehmet Özer çifti takipte!
Posta'da yer alan habere göre manken Tülin Şahin (36) ile Mehmet Özer (47) 12 yıllık evliliğin ardından ayrılma kararı aldı. Haftalardır bu konuyla ilgili sessizliğini koruyan çift birbirlerini sosyal medya hesaplarından takip etmeye devam ediyor.

NEDEN BOŞANIYORLAR?

Tülin Şahin ve 12 yıllık eşi Mehmet Özer'in ayrılığı hakkında ortaya atılan iddialar şöyle:

İlk olarak Tülin Şahin'in Mehmet Özer'in çocuk isteğine, ''Vücudum deforme olur'' diyerek karşı çıkması neden olarak gösterilmişti.

Daha sonra ise Tülin Şahin ve televizyoncu Mehmet Özer hakkında şok bir iddia ortaya atılmıştı. İddiaya göre Mehmet Özer'in alkol sorunu, bu evliliği boşanma kararına götürdü.

Yaklaşık bir aydır evine gitmeyen Mehmet Özer'in hemen hemen her gün alkol aldığı ve eşi Tülin Şahin'in bu durum karşısında ne yapacağını bilemediği için boşanma kararı aldığı konuşuluyor.

AYAKTA DURAMIYORDU

Tülin Şahin'in dışında, alkol problemleri nedeniyle komşularıyla da sık sık sorun yaşayan Mehmet Özer, son olarak bir mekan çıkışı sarhoş olarak görüntülenmişti.

İddiaya göre o gece Tülin Şahin'in ayakta durmakta dahi zorluk çeken eşini taşıyarak eve çıkardığı söyleniyor.

DAVAYA GİZLİLİK KARARI

Mayıs ayında boşanma davası başlayacak olan çiftin, duruşmaya gizlilik kararı aldırdığı da ortaya çıktı.