Tülin Şahin ve Mehmet Özer'i ihanet mi ayırdı?

Tülin Şahin ve 12 yıllık eşi Mehmet Özer’in ayrılığı hakkında her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor.

Tülin Şahin ve Mehmet Özer'i ihanet mi ayırdı?
Sözcü'de yer alan habere göre Tülin Şahin ve 12 yıllık eşi Memet Özer'in ayrılığı hakkında her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. İlk olarak ünlü mankenin Özer'in çocuk isteğine, “Vücudum deforme olur” diyerek karşı çıkması neden olarak gösterilmişti.

Çiftin sessiz kalması yeni iddiaları da beraberinde getirdi. Son dedikodu ise ihanet! Kapalı kapılar ardında çiftin ayrılığına üçüncü şahısların neden olduğu konuşuluyor.

ISSIZ ADAM

Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre
geçtiğimiz hafta ünlü model Tülin Şahin'le 12 yıllık evliliklerinde kriz çıktığı iddia edilen Mehmet Özer, önceki akşamki bir davete yalnız katılarak herkesi şaşırttı. Hemen her davete eşiyle giden Özer'in bu hareketi akıllarda soru işareti yarattı. İddiaya göre çocuk sahibi olmak istemeyen eşiyle şiddetli bir kavgaya tutuştuktan sonra evi terk eden Özer, gece boyunca da gazetecilerle köşe kapmaca oynadı.

SORULARDAN KAÇTI

Güzel model Tülin Şahin'le ayrılacağı konuşulan ünlü yemek şefi, davette eşiyle ilgili sorularla muhatap olmamak için akla karayı seçti. Kırmızı halıda birkaç dakika durup muhabirlere görüntü veren Mehmet Özer, daha sonra hızla içeri geçti.

Özer'in gece boyunca da kimselerle konuşmaması da "Issız adam Mehmet" esprisi yaptırdı.

Tülin Şahin ve Mehmet Özer'i ihanet mi ayırdı?