Tunceli'de terör operasyonu

Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde bir teröristin öldürüldüğü operasyonda yapılan arama tarama faaliyetinde, terör örgütü PKK'lılara ait 3 sığınakta çok sayıda yaşam malzemesi bulundu.

Tunceli'de terör operasyonu
Türkiye'de yer alan habere göre valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin  Nazımiye ilçesi kırsalında gerçekleştirdiği operasyonda bir teröristin kalaşnikof  piyade tüfeği, 5 şarjör, 2 el bombası, örgütsel doküman ve malzemelerle ölü ele  geçirildiği anımsatıldı.

Bölgede devam eden operasyon kapsamında arama tarama faaliyeti yürüten  ekiplerin 3 sığınak tespit ettikleri belirtilen açıklamada, sığınaklar içinde 37  dolu tüp, 2 bin 200 kilogram un, çeşitli gıda ve yaşam malzemeleri, 150 metre  çadır branda, 100 litre akaryakıt, set üstü ocak, 10 kilogram çivi ile çok miktarda tabak, çatal, bıçak ele geçirildiği bilgisi verildi.

Tunceli'de terör operasyonu

Malzemelerin cumhuriyet başsavcılığının talimatıyla bulunduğu yerde imha edildiği kaydedilen açıklamada, terörist unsurların bulunması ve etkisiz  hale getirilmesine yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüldüğü vurgulandı.