Türkan Şoray çığlığı bastı!

Yeşilçam'ın 'Altın Çocuk' lakaplı aktrisi Göksel Arsoy, hayatını kaleme aldı. Lakabı gibi kitabının ismi de 'Altın Çocuk' olan Göksel Arsoy, Türkan Şoray ile birlikte rol aldıkları 'Ne Şeker Şey' filminin setinde yaşadıkları ilginç olayı okurlarına aktardı.

Türkan Şoray çığlığı bastı!
Altın Çocuk Göksel Arsoy’dan ilginç Türkan Şoray anısı

Hürriyet’in haberine göre Yeşilçam’ın efsane isimlerinden 81 yaşındaki Göksel Arsoy, hayat ve sanat yolculuğunu ‘Altın Çocuk’ isimli kitapta topladı. Göksel Arsoy, Türkan Şoray'la birlikte rol aldıkları ‘Ne Şeker Şey’ filminin setinde yaşanan ilginç bir anıyı da okurlarıyla paylaştı.

Filmde hizmetçi rolünde yer alan Türkan Şoray’a rol gereği çimdik atması gerektiğini anlatan Göksel Arsoy, şu ifadeleri kullandı: “Türkan hizmetçi rolünü oynuyordu. Benim yanımda yemek servisi yaparken rol icabı masa altından elimi etekliğinin içine sokup bacağını çimdikleyecektim. Öyle bir çığlık attı ki herkes şaşırdı. Meğerse ben fazla yukarı çıkmışım.”

Türkan Şoray çığlığı bastı!

'BELGİN DORUK'A İHANET ETTİĞİMİ DÜŞÜNENLER ÇOĞUNLUKTAYDI'


Hayatındaki tek aşkının 46 yıllık eşi Soley Arsoy olduğunu ifade eden Göksel Arsoy, “Evlilik teklifini öğrencisi olduğumuz Beyazıt'taki İstanbul Üniversitesi'nin bahçesinde büyük çınar ağacının gölgesindeki bankta yaptım. Nikâh salonuna dostlarımızdan çoğu giremedi. Hayranlarım olan kadınlar nikâh dairesini doldurmuşlardı. Herkes şaşkındı. İçlerinde ağlayanlar vardı. Bana hüzünle bakanlar bir de Belgin Doruk'a ihanet (!) ettiğimi düşünenler çoğunluktaydı” diye yazdı.