Türkbükü, tatilcileri kazıklamaya devam ediyor

Maça Kızı’ndaki ‘Havuç ile salatalığın’ fiyatı, 55 liralık lahmacun ile 28 liralık ayranın şöhretini bile solladı. Menüye bir söğüş havucu 35; söğüş salatalığı ise 28 lira olarak yazan işletmeciler, çayda da kazıklama sınırını aştı.

Türkbükü, tatilcileri kazıklamaya devam ediyor
Takvim Gazetesi'nin haberine göre bu sezon lahmacunun 55, ayranın ise 28 liraya satıldığı Türkbükü Maçakızı'nda ödenen hesap, sosyal medyanın gündeminde… Sosyete ve Beyaz Türkler'in hınca hınç doldurduğu mekanın fiyatları "Türkbükü usulü söğüş!" dedirtti.

Türkbükü, tatilcileri kazıklamaya devam ediyor

Arkadaşlarıyla mekana giden bir gence gün sonunda toplam 4.329 lira hesap geldi.

195 liralık Maçakızı usulü biftekten 5 adet sipariş eden genç adam, toplamda 975 lira ödedi. Kolaya 28, bakkalda cam şişe içerisinde satılan 4 liralık 250 ml. Uludağ limonataya 19 lira veren müşteri, bir bardak çaya ise 18 lira ödedi! Arkadaşlarıyla 4 bardak çay içen gence bu keyfi, tam 72 liraya patladı. 24 adet midye dolma için 400 lira ödeyen müşteri, diğer kazığı ise havuç ile salatalıktan yedi.

1 adet söğüş salatalığa 28 lira fiyat biçen mekan, 1 adet havuca ise 35 lira yazdı! Sosyal medyada olay olan bu fiyatlar, "Türkbükü'nde iyi söğüşlemişler" esprisi yaptırdı.

SOSYAL MEDYA YORUMLARI

Benim yıllık havuç giderim bile 35 lira tutmuyor.

18 liralık çay derken, tarlanın bir kısmının tapusunu da veriyorlar sanırım.

Mekan sahibi 'söğüş' olayını yanlış anlamış olmalı.

10 liraya tost yediğim büfede bile çay ikram. Adam 4 binliralık hesap geçirmiş; yetmemiş bir de çayı 18 liraya kitlemiş!