Türkiye: 2 - Karadağ: 2

Türkiye hazırlık maçında Karadağ ile 2-2 berabere kaldı. Milliler, Cengiz Ünder ve Okay Yokuşlu'nun attığı gollerle mücadelede 2-0 öne geçerken bu skoru koruyamadı.

Türkiye: 2 - Karadağ: 2
Takvim'in haberine göre A Milli Takımımız, EURO 2020 hazırlıkları kapsamında Karadağ'la deplasmanda oynadığı maçtan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı. Maça atak başlayan Ay-Yıldızlılarda 11'de Hasan Ali'nin ortasında ceza sahasına gelen topu sol ayakla ağlara yollayan Cengiz Ünder, skoru 1-0 yaptı. 23'te Hakan'ın kullandığı serbest vuruşa iyi yükselen Okay topu kafayla ağlara gönderdi ve farkı ikiye çıkardı: 2-

HAKAN KALECİYİ GEÇEMEDİ

Hakan Çalhanoğlu 29'da ceza sahası dışından sert ve düzgün bir vuruşla şansını denedi ancak kaleciyi geçemedi. 32'de Savic'in yakın mesafeden kalemize kafayla yolladığı topu Kaan Ayhan kornere çeldi.

​IVANİC'İ DURDURAMADIK

45+1'de Tonasevic'in ortasında İvanic topu kafayla ağlara yolladı ve devre 2-1 Türkiye lehine bitti. 47. dakikada Marusic'in köşeye yolladığı şutu kaleci Volkan Babacan direk dibinden çıkardı.

SON SÖZÜ MUGOSA SÖYLEDİ

İkinci yarıda kontrolü tamamen eline alan ev sahibi Karadağ aradığı golü 87'de buldu. Stefan Mugosa ceza yayı üzerinden şık bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara yolladı ve maçın sonucunu tayin etti: 2-2.
Konular Spor Haberleri