Türkiye:2 - Kosova:0

2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 4. maçında grubun en zayıf ekibi Kosova'yı ağırlayan A Milli Futbol Takımımız, baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmayı Burak Yılmaz ve Volkan Şen'in golleriyle 2-0 kazandı.

Türkiye:2 - Kosova:0
Fanatik'te yer alan habere göre 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 4. maçında I Grubu'nun en zayıf ekibi Kosova'yı ağırlayan A Milli Futbol Takımımız, baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmayı kötü bir sürprize yol açmadan Burak Yılmaz ve Volkan Şen'in golleriyle 2-0 kazandı. Ay Yıldızlılar bu sonuçla gruptaki puanını 5'e çıkarırken, konuk ekip Kosova 1 puanda kaldı. Millilerimiz grupta bir sonraki maçını, 20 Mart 2017 tarihinde yine kendi evinde Finlandiya ile oynayacak.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim  milli takımın ilk 11’inde uzun bir aradan sonra yeniden Arda Turan, Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Gökhan Gönül’e yer verdi. 2016 Avrupa Şampiyonası’ndan sonra 3’ü resmi, biri hazırlık olmak üzere 4 maçta aday kadroya alınmayan 4 futbolcu, 143 gün sonra kırmızı-beyazlı formayı yeniden giydi.

Bu oyuncular, son olarak Türkiye’nin, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda 21 Haziran’da Çek Cumhuriyeti ile oynadığı ve 2-0 kazandığı son grup maçında görev almıştı.
Konular Spor Haberleri