Tuvana Türkay ve Alper Potuk'tan ilk kareler

Nisan ayından bu yana birlikteliklerini inkar eden Tuvana Türkay'la, Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk ilk kez görüntülendi. Çiftin aşk dolu bakışması dikkat çekti.

Tuvana Türkay ve Alper Potuk'tan ilk kareler
Güneş'ten Ahmet Döğen'in haberine göre geçtiğimiz Nisan ayında bir kebapçıda yemek yedikten sonra mekandan ayrı ayrı çıkan Fenerbahçeli Alper Potuk ve oyuncu Tuvana Türkay haklarındaki aşk dedikodularını inkar etmişti. Hatta Tuvana görüntülenmemek için iki metrelik duvardan atlamaya kalkışmıştı. Muhabirlerin uyarısıyla son anda kazadan kurtulmuştu.

GAZETECİLERDEN KAÇIYORLARDI

Bir kaç hafta önce Tuvana Türkay aşkını kabul etmiş fakat asla görüntülenmek istemediklerini dile getirmişti. Tüm tedbirlerine rağmen ünlü çift görüntülenmekten kurtulamadı. Önceki gece Kabataş'taki Anjer Hotel'de buluşan ikili, ilk olarak hotelin VIP kısmında hiç kimsenin göremeceği bir yerde vakit geçirdi.

FLAŞLAR PATLAYINCA PANİK OLDULAR

Daha sonra arkadaşları gelince terasa çıktılar. Boğaz manzarasında tatlı yiyen Alper ile Tuvana, mekandan ayrılmak isterken bindikleri araç içerisinde görüntülendi.

Flaşların patlamasıyla şaşkınlıklarını gizleyemeyen Alper Potuk ve Tuvana Türkay, bir süre birbirlerine baktıktan sonra hızla oradan uzaklaştı. 

Tuvana Türkay ve Alper Potuk'tan ilk kareler