TV dizilerinde 'Elif' bereketi!..

Son dönemde dizilerin hemen hepsinde Elif ismine çokça rastlıyoruz. Kur’an-ı Kerim’de geçen ve anlamı dostluk ve sevgi olan ismin senaristler tarafından her dizide kullanılması izleyicinin de gözünden kaçmadı.

TV dizilerinde 'Elif' bereketi!..
Akşam'ın haberine göre ilgiyle izlenen pek çok yapımda aynı isme rastlamak mümkün...

Kara Para Aşk: Tuba Büyüküstün’ün canlandırdığı Elif karakteri bir takı tasarımcısı olarak ekranlara çıkıyor. Dizinin senaristliğini Eylem Canpolat ve  Sema Ergenekon yapıyor.

Medcezir: Ece Yörenç’in senaristliğini yaptığı dizide eski Türkiye Güzeli Aybüke Pusat, Yaman’ın kısa süreli birlikte olduğu Elif karakterine can verdi.

Şeref Meselesi: Diğer Elif’lerin aksine ‘Şeref Meselesi’ndeki karakterimiz oldukça küçük… Kerem Bürsin’in oynadığı dizide Elif, Yiğit ve Kübra’nın yeni doğmuş kızı olarak diziseverlerle buluşuyor.

Yılanların Öcü: Ceyda Kasabalı, Necip Bey’in kızı Elif’le ekranların karşısına geçti.

Kaderimin Yazıldığı Gün: Senaristliğini Muharrem Buhara, Özlem Atasoy, Kerim Ceylan ve Bektaş Topaloğlu’nun yaptığı dizinin başkarakterlerinden birinin ismi Elif. Karaktere Hatice Şendil hayat veriyor.

Elif: Elif ismi ekranlarda bir karakterden ziyade dizi ismiyle de artık karşımıza çıkıyor. Diziyle aynı ismi taşıyan başrol oyuncusu küçük Elif, bu sefer karşımıza hayatında zorluk yaşayan küçük bir kızın duygu yüklü hikâyesini ekranlarına getiriyor.