TV8'de ikinci skandal gaf!

Türk Müziği sanatçısı Yılmaz Morgül; bugün akıl almaz bir gafa imza attı.

TV8'de ikinci skandal gaf!

Çatısı altında barındırdığı programcılarıyla yavaş yavaş 'gafların kanalı' haline gelmeye başlayan TV8'de ilk gafa imzasını atan isim Funda Özkalyoncu olmuştu.

Özkalyoncu, Sabahatin Ali'nin kült eseri "Kürk Mantolu Maddona"daki 'Madonna'yı pop müziğin dünyaca ünlü ismi Madonna sanınca başta sosyal medya kullanıcıları olmak üzere pek çok izleyici tarafından espri malzemesi haline getirilmişti.

FUNDA ÖZKALYONCU'DAN AKIL ALMAZ 'KÜRK MANTOLU MADONNA' GAFI (VİDEO)

TV8'de ikinci akıl sınırlarını zorlayan gafa imzasını atan isim ise Türk Müziği'nin son temsilcilerinden olduğunun altını her fırsatta çizmekte sakınca duymayan Yılmaz Morgül oldu.

Morgül; geçtiğimiz yıl 69 yaşında hayata gözlerini yuman merhum besteci ve ses sanatçısı Yıldırım Gürses'in eşi Ayla Gürses'in kendisini ekranı başında izlediğini söyledi!

Yıldırım Gürses'in "Elveda Gençliğim" eserini seslendiren Morgül, şarkının bitiminde Yıldırım Gürses'i saygıyla andı ve ardından izleyenleri şaşkına çeviren sözler sarfetti.

Yıldırım Gürses'in eşi Ayla Gürses'in ekran başında olduğunu söyleyen Morgül "Ayla Hanım'a sevgilerimi sunuyorum" dedi.

İzleyen herkesin kanını donduran bu gafın farkına varmayan Morgül, yayın akışına aksatmadan devam etti.

Programda yapılan bu skandal gafa şahit olan izleyiciler; Türk müziğin usta isimlerinin arasına kendisinin de adını 'kazıdığını' sıklıkla dile getiren, musiki bilgisi - merhum Feriha Tunceli ile yakın dostluğunu belki milyonlarca kez ekranlarda ballandıra ballandıra anlatan Yılmaz Morgül'e yaptığı bu gaf karşısında 'Oldu mu şimdi Yılmaz?' demeden edemedi.

TV8'de üçüncü gafa imza atacak programcı şimdiden merak konusu oldu.

Yılmaz Morgül'ün ekran tarihine geçen akıl almaz gafını izlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!...