Twitter'a ne oldu?

Mikro blog sitesi Twitter'a dünya genelinde erişim sağlanamıyor. Twitter'a girmek isteyen pek çok kullanıcı "Fark ettiğin için teşekkürler, bunu yakında düzelteceğiz ve her şeyi eski haline getireceğiz" mesajı ile karşılaşıyor.

Twitter'a ne oldu?
Ntv'nin haberine göre sosyal medya devi Twitter'a dünya genelinde erişim problemleri yaşanıyor.

Down Detector'un konuya ilişkin yayınladığı raporunda Twitter'ın pek çok ülkede erişim sorunu yaşadığı bilgisine yer verildi.

MOBİL UYGULAMADA DA SORUN YAŞANIYOR

Aynı raporda Twitter'ın mobil uygulamasının da benzer sorunlara ev sahipliği yaptığı bilgisinin altı çizildi.

Twitter'da yaşanan sorun yüzünden kullanıcılar yine tepkilerini rakip platformlar üzerinden yaptıkları paylaşımlar ile gösteri. Sosyal medyada yer alan paylaşımlarda kullanıcılar Twitter'a erişseler bile tweet atma, mesaj gönderme, fotoğraf yükleme veya arama yapma gibi fonksiyonları kullanamadığını bildiriyor.

TWITTER'DAN İLK AÇIKLAMA

Twitter konu ile ilgili yaptığı ilk açıklamada sadece kullanıcıların dile getirdiği sorundan haberdar oldukları bilgisine yer verdi. 'Twitter Support' hesabından yapılan paylaşımda sorun için çalışmaların sürdüğü bilgisinin de altı çizildi.

3'ÜNCÜ PARTİ UYGULAMALAR DA SORUN YAŞIYOR

Ayrıca sorun nedeniyle 'Tweetdeck' gibi Twitter üzerinden hizmet veren 3'üncü parti uygulamalar da kullanıcılarına sorunsuz hizmet veremediği belirtiliyor.