Twitter'da form tutan ünlüler

"Karadayı" dizisinin başrol oyuncusu Bergüzar Korel, "Kuzey Güney"in 'Banusu Bade İşçil, Şenay Akay, şarkıcı Sıla, Eliz Sakuçoğlu ve Efe Bahadır ..

Twitter'da form tutan ünlüler

Özel hayatını basından saklamak için büyük çaba sarf eden ünlü isimler, pilates stüdyosunda çekilen fotoğraflarıyla twitter'da ifşa oldu..

Ünlü isimlerin yeni pilates adresi Urban Health neredeyse her gün ünlü akınına uğruyor. Nişantaşı'nda butik bir salon olarak hizmet veren mekânda spor hocalarıyla birebir spor yapılıyor.

"Karadayı" dizisinin başrol oyuncusu Bergüzar Korel, "Kuzey Güney"in 'Banu'su Bade İşçil, Şenay Akay, şarkıcı Sıla, Eliz Sakuçoğlu ve Efe Bahadır bu salona gelerek form tutan isimler arasında yer alıyor. Bilindiği üzere bu isimlerin birçoğunun günlük hayatlarında magazin muhabirleriyle araları soğuktur. Özel hayatlarını paylaşmak istemez hatta fotoğrafları çekilirken yüzlerini saklarlar. Basından uzak durmaya çalışan bu ünlülerin pilates yaparken çekildiği fotoğraflar geçen hafta Pilates stüdyosu tarafından Twitter'da yayınlandı.

En özel halleriyle görüntülenen ünlülerin twitter'da yayınlanan bu fotoğraflardan ötürü nasıl bir tepki vereceği merak ediliyor..

AKŞAM İNTERNET SİTESİ