Twitter'da hızla yayılan 'Survivor' tweetleri!..

Twitter'da başlayan ve "Survivor'daki sevişme görüntülerini gördünüz mü?" tweet'iyle birlikte yayılan virüse dikkat!...

Twitter'da hızla yayılan 'Survivor' tweetleri!..
Hürriyet'te yer alan habere göre Twitter'da yeni bir virüs salgını başgösterdi. 'Survivor'da sevişme görüntülerini gördünüz mü?' mesajıyla binlerce kullanıcı arasında hızla yayılan virüsteki link'e tıklayan kurbanların arasına katılmış oluyor.

Facebook ve Twitter gibi platformlarda sıkça hacker'ların başvurduğu virüs link'lerine bir yenisi daha eklendi. Twitter'da başlayan ve "Survivor'daki sevişme görüntülerini gördünüz mü?" tweet'iyle birlikte yayılan mesajdaki link'e tıklayanların hesabından kullanıcının haberi dahi olmadan bu tweet'ler atılıyor. Böylece bu tweet'ler hızla yayılıyor.

Kullanıcıların bu tip bir tweet'i gördüğünde kesinlikle itibar etmemesi ve link'lere tıklamaması gerekiyor; aksi halde virüsü hem bilgisayarınıza, hem de Twitter hesabınıza bulaştırmış olacaksınız.

FACEBOOK'TA DAHA ÇOK GÖRÜLÜYOR

Facebook'ta daha yoğun olarak görülen bu tip virüslerin sonuncusu "Liseli kızların öğretmen ile sevişme görüntüleri aşağıdaki sitede' şeklinde bir mesajla "dropboxusercontent" isminde bir siteye yönlendiriyor, ardından virüsü kullanıcıya bulaştırıyordu.