Twitter'da Mehmet Nazif Günal ve Acun Ilıcalı'yı bombaladılar!..

"TV 8'in boyalı saçlı patronu sana 12 saat!" Kaya Çilingiroğlu ile Serhat Ulueren twitter'dan bombaladı!...

Twitter'da Mehmet Nazif Günal ve Acun Ilıcalı'yı bombaladılar!..

TV 8'in yayından kaldırdığı Telegol'ün yorumcularından Kaya Çilingiroğlu Twitter'dan yaptığı açıklamalarda eski patron Günal ve yeni patron Acun için çok sert konuştu.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın TV 8'i MNG Grubu'ndan satın almasından sonra kanal çalışanlarının işten çıkartılması ve bir çok programın yayından kaldırılmasının yankıları sürüyor.

TV 8'İN BOYALI SAÇLI PATRONU SANA 12 SAAT!

TV 8'in yayından kaldırdığı Telegol'ün yorumcularından Kaya Çilingiroğlu Twitter'dan yaptığı açıklamalarda hem Telegol ekibinin hem de kanal çalışanlarının mağduriyetine dikkat çekti. Çilingiroğlu,TV 8'in eski patronu Mehmet Nazif Günal ile yeni patron Acun Ilıcalı için sert eleştirilerde bulundu. Kanal çalışanları ile birlikte Telegol ekibinin de tazminatlarının ödenmediğini kaydeden Çilingiroğlu TV 8'in eski patronu Günal'a adeta ultimatom verdi: tv 8  in  boyalı saçlı eski patronu ya sözleşmeli kovduğun insanların tazminatını  ödersin yada ipliğin pazara çıkar sana 12 saat!!!!!

Twitter'da Mehmet Nazif Günal ve Acun Ilıcalı'yı bombaladılar!..

SERHAT ULUEREN'DEN SERT AÇIKLAMALAR

Programın moderatörü Serhat ulueren de Twitter'dan yaptığı açıklamalarda TV 8 yönetimini topa tuttu. Kanal ile sözleşmelerinin 27 Kasım'da tek taraflı olarak fesh edildiğini duyuran Ulueren herhangi bir tazminat ödemesi yapılmadığını vurguladı. Acun'un Erman Toroğlu'nun programdan çıkarılması şartını koştuğunu iddiaları için de "külliyen yalan" diyen Ulueren "Tv8 ile aramızdaki bu sorun çözülmeden ekip olarak Telegol'u yapmayı düşünmüyoruz." dedi.

Twitter'da Mehmet Nazif Günal ve Acun Ilıcalı'yı bombaladılar!.. - Resim : 2


MEDYARADAR